ΑΕΚ: Το πρώτο φιλικό τεστ με Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ και οι ενδείξεις για ενδεκάδα

ΑΕΚ: Το πρώτο φιλικό τεστ με Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ και οι ενδείξεις για ενδεκάδα

Ο Αλμέιδα με τους παίκτες της ΑΕΚ στην προπόνηση

bet365

Έπειτα από μία εβδομάδα βασικού σταδίου προετοιμασίας στην Ολλανδία, η ΑΕΚ δίνει σήμερα (4/7) το πρώτο της φιλικό παιχνίδι αντιμετωπίζοντας τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ.

Η ώρα για το πρώτο φιλικό τεστ της ΑΕΚ επί ολλανδικού εδάφους έφτασε. Οι κιτρινόμαυροι συμπλήρωσαν μία εβδομάδα βασικού σταδίου προετοιμασίας και το μεσημέρι στις 14:00 αντιμετωπίζουν τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ στο προπονητικό κέντρο του Μπουργκ-Χαάμστεντε. Ένα παιχνίδι το οποίο οι φίλοι της Ένωσης θα έχουν τη δυνατότητα να το παρακολουθήσουν ζωντανά από το κανάλι του ΑΕΚ TV στο YouTube.

Ο Ματίας Αλμέιδα όλες τις προηγούμενες ημέρες με εξαίρεση τη χθεσινή πορεύτηκε με τους παίκτες του με διπλές προπονήσεις ανεβάζοντας ρυθμούς. Από αυτή τη βδομάδα θα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να δουλεύει έχοντας το μεγαλύτερο μέρος των επιλογών του ρόστερ στα χέρια του καθώς ενσωματώθηκαν τόσο ο Άμραμπατ όσο και οι διεθνείς μαζί με τον Χρυσόπουλο, με συνέπεια οι απουσίες να περιορίζονται μόνο στους Λιβάι Γκαρσία και Πινέδα.

Στη χθεσινή πρωινή προπόνηση ο «Πελάδο» έκανε κάποιες δοκιμές ενδεκάδας ενόψει και του σημερινού φιλικού. Σύμφωνα με αυτές ο Στάνκοβιτς θα είναι στην εστία, ο Μοχαμάντι αριστερά, ο Ραντόνια δεξιά και ο Μουκουντί με τον Μήτογλου πιθανότατα στο κέντρο της αμυντικής γραμμής. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής ήταν ο Γιόνσον με τον Γαλανόπουλο, στα άκρα οι Γκατσίνοβιτς και Ελίασον και πίσω από τον προωθημένο Φαν Βέερτ θα ξεκινήσει μάλλον ένας εκ των Ζίνι ή Λαμαράνα.

Γενικότερα ο Αλμέιδα αναμένεται να χρησιμοποιήσει το σύνολο των διαθέσιμων παικτών που είχε μαζί του από την πρώτη μέρα στην Ολλανδία σε ένα πρώτο «ξεμούδιασμα» απέναντι στη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ που τερμάτισε πέρυσι στην 7η θέση του κροατικού πρωταθλήματος. Διότι τα δυνατά φιλικά τεστ θα είναι εκείνα που θα ακολουθήσουν το ερχόμενο Σάββατο (8/7) με την Αντβέρπ και την επόμενη Πέμπτη (13/7) με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ πριν την επιστροφή στην Ελλάδα.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα