ΠΑΣ Γιάννινα: Επίσημη «πρώτη» με παρουσία οπαδών του

Προπόνηση ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Και επίσημα έπιασαν δουλειά τη Δευτέρα (3/7) στον ΠΑΣ Γιάννινα με 30 οπαδούς του να παρακολουθούν την πρώτη προπόνηση.

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Θανάσης Στάικος είχε προγραμματίσει διπλή προπόνηση για τους παίκτες του. Περίπου 30 οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας βρέθηκαν στις εξέδρες και φώναξαν συνθήματα παρακολουθώντας την επίσημη «πρώτη».

Στην απογευματινή προπόνηση έδωσαν το «παρών» οι τερματοφύλακες Κλέιμαν, Αθανασίου, Σούλης και Βρακάς, οι δεξιοί μπακ Σόρια και ο υπό δοκιμή ομογενής από την Γερμανία, οι αριστεροί μπακ Κιάκος και Δημήτρης Ναούμης (σ.σ. της Κ19), οι στόπερ Παντελάκης, Εραμούσπε, Μπακαδήμας και Μπορταγκαράι, οι μέσοι Καραχάλιος, Λιάσος, Ριένστρα, Μπιλμπάο, Νίνης, Ν. Λώλης, Τσίρης και ο υπό δοκιμή Σλοβάκος, οι περιφερειακοί επιθετικοί Ροσέρο, Παμλίδης, Φοφανά και Αλ. Λώλης και οι επιθετικοί Κόντε, Μπάλαν, Λέο, Κύρκος, Μίνα και από την Κ19 ο Γιώργος Φερεντίνος. Οι Τζίνο και Ρίζος έπρεπε να επαναλάβουν κάποιες ιατρικές εξετάσεις θα μπουν από αύριο πάλι στο πρόγραμμα.

Στο σημερινό πρόγραμμα, το πρωί η ομάδα είχε ασκήσεις ενδυνάμωσης και αερόβιο τρέξιμο, ενώ αντίστοιχα το απόγευμα εστίασαν σε ομαδική επιθετική τακτική με ανάπτυξη ενεργοπαθητικού παιχνιδιού και διπλά παιχνίδια τακτικής.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα