Ο Άρης διαψεύδει τα περί συμφωνίας με ΑΕΚ για Παλμα και επιβεβαιώνει τις επαφές με ομάδες του εξωτερικού

Ο Άρης διαψεύδει τα περί συμφωνίας με ΑΕΚ για Παλμα και επιβεβαιώνει τις επαφές με ομάδες του εξωτερικού

Ο Πάλμα

bet365

Το κεφάλαιο «Λούις Πάλμα» παραμένει ανοιχτό στον Άρη ο οποίος διαψεύδει τα δημοσιεύματα περί συμφωνίας με την ΑΕΚ για την παραχώρηση του παίκτη επιβεβαιώνοντας παράλληλα τις επαφές με ομάδες του εξωτερικού.

Η υπόθεση του Λούις Πάλμα ήταν από τα βασικά αντικείμενα συζήτησης στην πρόσφατη συνάντηση του Θόδωρου Καρυπίδη με τον Ρόμπερτ Παλίκουτσα. Οι δύο άνδρες έβαλαν κάτω όλα τα δεδομένα, τις προτάσεις που ήδη υπάρχουν για την πώληση του 23χρονου επιθετικού και κυρίως το πώς θα διαχειριστεί το club το ενδεχόμενο παραμονής του παίκτη καθώς είναι δεδομένο ότι ο Λούις Πάλμα θα πουληθεί μόνο στην περίπτωση που κατατεθεί πρόταση αντίστοιχη των απαιτήσεων της ομάδας.

Προς το παρόν, είναι φανερό ότι καμία από τις προσφορές δεν ικανοποιεί τον Άρη. Καθόλου τυχαία ήδη έχουν απορριφθεί οι προτάσεις των Ρέιντζερς, Άντερλεχτ και άλλων ομάδων ενώ πληροφορίες του Gazzetta αναφέρουν ότι η ομάδα που στο τελευταίο διάστημα δείχνει ζωηρό ενδιαφέρον είναι η Λιντς. Αν η προσφορά του αγγλικού συλλόγου θα πλησιάσει τις οικονομικές απαιτήσεις του Άρη είναι κάτι που θα φανεί προϊόντος του χρόνου.

Επί του παρόντος οι Θεσσαλονικείς διαψεύδουν τα δημοσιεύματα που τους θέλουν να έχουν συμφωνήσει με την ΑΕΚ για την παραχώρηση του παίκτη επιβεβαιώνοντας παράλληλα τις επαφές με ομάδες του εξωτερικού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα