Παναθηναϊκός: Δύο «κολλητά» δοκάρια με «πρωταγωνιστή» τον Τζούρισιτς (vid)

Παναθηναϊκός: Δύο «κολλητά» δοκάρια με «πρωταγωνιστή» τον Τζούρισιτς (vid)

Newsroom
..

bet365

Ο Τζούρισιτς έβγαλε στο 14' τον Γερεμέγεφ σε θέση βολής αλλά το πλασέ του αποκρούστηκε από το δοκάρι και στην εξέλιξη της φάσης ο Σέρβος μεσοεπιθετικός είδε το σουτ του να «σταματά» στη συμβολή των δοκών.

Ατυχος εις διπλούν σε χρονική απόσταση λίγων δευτερολέπτων στάθηκε ο Παναθηναϊκός στο φιλικό του με την Πετρολούλ, όταν στο 14' και το 15' οι προσπάθειες των παικτών του αποκρούστηκαν από τα δοκάρια. Σε αμφότερες των περιπτώσεων μάλιστα «πρωταγωνιστής» ήταν ο Τζούρισιτς, που ντεμπουτάρισε σήμερα με το «τριφύλλι», έστω και σε ανεπίσημο επίπεδο.

Αρχικά έπαιξε κάθετα για τον Γερεμέγεφ που βγήκε στην πλάτη της άμυνας αλλά το πλασέ του αποκρούστηκε από το αριστερό κάθετο δοκάρι και στην εξέλιξη της φάσης η μπάλα «στρώθηκε» στον Σέρβο μεσοεπιθετικό που σούταρε, όμως η συμβολή των δοκών απέκρουσαν την τελική του προσπάθεια.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα