Αστέρας Τρίπολης μεταγραφές: Περιμένουν το deal για Μιριτέλο

Αστέρας Τρίπολης μεταγραφές: Περιμένουν το deal για Μιριτέλο

Μιριτέλο

bet365

Ο Χουάν Μιριτέλο είναι ο εκλεκτός του Αστέρα Τρίπολης για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής. Υπάρχει συμφωνία με τον παίκτη, σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις με την Defensa y Justicia.

Μετά τους Μάντζη, Καλτσά και Χουχούμη, για τους οποίους ενημερωθήκατε από το Gazzetta, ο Αστέρας Τρίπολης προχωράει την περίπτωση του Χουάν Μιριτέλο για τη φανέλα με το νούμερο 9.

Με την προσθήκη του Αργεντινού επιθετικού, οι Αρκάδες θα καλύψουν την επιθετική τους τριάδα με τους Μάντζη και Κωστέα να είναι οι άλλοι δύο φορ.

Ο 24χρονος φορ, είναι σε καλή ηλικία και πιστεύεται στο Κολοκοτρώνης ότι έχει και μεταπωλητική αξία η μεταγραφή του. Οι διαπραγματεύσεις έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό και πρόκειται για μια γενικά δύσκολη περίπτωση, με τους Αράδες να περιμένουν το «ναι» του από ώρα σε ώρα ώστε να έρθει στην Ελλάδα και να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας.

Σε 18 ματς με την Defensa y Justicia είχε 3 γκολ στην Α' κατηγορία της Αργεντινής, σκοράροντας κόντρα σε Μπάνφιλντ, Μπελγκράνο και Αρχεντίνος Τζούνιορς. Αυτή τη στιγμή, οι Αρκάδες τα έχουν βρει με τον παίκτη και το μόνο που απομένει είναι να... πέσουν οι υψηλές απαιτήσεις της ομάδας καθώς ακόμη έχει τα δικαιώματά του.

 

Εχει φορέσει και τη φανέλα της Τουκουμάν με την οποία σε 35 ματς μέτρησε 13 τέρματα και είχε 2 ασίστ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα