ΑΕΚ: Η «O Jogo» αναφέρει πως ο πρώην παίκτης του Άρη, Ραφαέλ Καμάτσο, απέρριψε την προοτπική να αγωνιστεί στην «Ένωση»

Newsroom
ΑΕΚ: Η «O Jogo» αναφέρει πως ο πρώην παίκτης του Άρη, Ραφαέλ Καμάτσο, απέρριψε την προοτπική να αγωνιστεί στην «Ένωση»

bet365

Σύμφωνα με πορτογαλικό μέσο, ο Ραφαέλ Καμάτσο απέρριψε την προοπτική να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ, που ενδιαφέρθηκε για τον παίκτη.

Η πορτογαλική «O Jogo» αποκάλυψε πως η ΑΕΚ ενδιαφέρθηκε για τον Ραφαέλ Καμάτσο της Σπόρτινγκ Λισαβώνας, ο οποίος πέρυσι πέρασε την σεζόν αγωνιζόμενος ως δανεικός στον Άρη.

Ο 23χρονος Πορτογάλος εξτρέμ έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024 με τον σύλλογο της Λισαβώνας, οι διοικούντες του οποίου ήθελαν να τερματίσουν την μεταξύ τους συνεργασία μέχρι που άρχισαν να φτάνουν προτάσεις και άλλαξαν γνώμη, αφού βλέπουν πως έτσι μπορούν να ικανοποιήσουν κι ένα οικονομικό όφελος.

Εκτός από την ΑΕΚ την προοπτική της οποίας απέρριψε ο Ραφαέλ Καμάτσο, επειδή δεν ήθελε να επιστρέψει ξανά στην Ελλάδα, υπάρχουν και ομάδες από την Τουρκία και την Γερμανία που ενδιαφέρονται για τον αθλητή, ο οποίος όμως θέλει να παραμείνει στην Πορτογαλία.

Ο 23χρονος παίκτης είναι ένας από τους καλύτερους αμειβόμενους στην ομάδα κερδίζοντας 3,6 εκατ. ευρώ ετησίως και αυτός αποτελεί έναν από τους βασικούς λόγους για τον οποίο δεν υπάρχει περίπτωση να παραμείνει στην ομάδα.

Την πέρσινή σεζόν με την φανέλα του Άρη πραγματοποίησε 32 συμμετοχές σκοράροντας τρία γκολ και δίνοντας τρεις ασίστ σε 1.150 αγωνιστικά λεπτά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα