Πρόεδρος Τράμπζονσπορ: «Δεν έχουμε προσφορά για Μπάρτρα και Γκόμες, περιμένουμε απάντηση για τον Ζινκερνάγκελ»

Πρόεδρος Τράμπζονσπορ: «Δεν έχουμε προσφορά για Μπάρτρα και Γκόμες, περιμένουμε απάντηση για τον Ζινκερνάγκελ»

Ο Ζινκερνάγκελ

bet365

Ο πρόεδρος της Τραμπζονσπόρ, Ερτουγκρούλ Ντογκάν, ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχουν προτάσεις για τους Μαρκ Μπάρτρα και Μάξι Γκόμες, ενώ επιβεβαίωσε πως έχει κάνει κρούση στον Ολυμπιακό για τον Ζινκερνάγκελ.

Σε συνέντευξη Τύπου μίλησε ο πρόεδρος της Τράμπζονσπορ, Ερτουγκρούλ Ντογκάν. Ο ισχυρός άνδρας του κλαμπ ανέφερε πως έκανε προτάσεις επέκτασης συμβολαίου στους Τάσο Μπακασέτα και Μανώλη Σιώπη, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχουν προτάσεις για τους Μαρκ Μπαρτρά και Μάξι Γκόμες, οι οποίοι απασχολούν τον Ολυμπιακό.

«Δεν έχουμε δεχτεί καμία πρόταση ούτε για τον Μπάρτρα ούτε για τον Γκόμες. Το υψηλό κόστος του Γκόμες δεν σημαίνει πως θέλουμε να τον πουλήσουμε. Θα προσπαθήσουμε να τον αξιοποιήσουμε», είπε χαρακτηριστικά, ενώ αναφέρθηκε και στην περίπτωση του μεσοεπιθετικού των Πειραιωτών, Φίλιπ Ζινκερνάγκελ, λέγοντας: «Είναι ένας ποδοσφαιριστής που αρέσει στον προπονητή μας γι’ αυτό αυξήσαμε την προσφορά μας και από δανεισμό δίνουμε πλέον περισσότερα από 1 εκατ. ευρώ. Περιμένουμε την απάντηση του Ολυμπιακού».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα