Προετοιμασία Ολυμπιακού: Από την καταιγίδα στην ηλιοφάνεια δέκα λεπτά χρονική απόσταση και η πρώτη προσέγγιση Μαρτίνεθ (vids)

Προετοιμασία Ολυμπιακού: Από την καταιγίδα στην ηλιοφάνεια δέκα λεπτά χρονική απόσταση και η πρώτη προσέγγιση Μαρτίνεθ (vids)

Ο Μαρτίνεθ

bet365

Τα δύσκολα καιρικά φαινόμενα επικράτησαν για 2η σερί ημέρα στην Αυστρία όπου προετοιμάζεται ο Ολυμπιακός. Πως προσέγγισε τις πρώτες προπονήσεις ως φιλοσοφία ο Μαρτίνεθ. ΑΠΟΣΤΟΛΗ - ΑΥΣΤΡΙΑ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Από την... καταιγίδα στην ηλιοφάνεια στην Αυστρία το απόγευμα της Πέμπτης η χρονική απόσταση ήταν περίπου δέκα λεπτά. Οι δύσκολες καιρικές συνθήκες οδήγησαν τους παίκτες του Ολυμπιακού στο γυμναστήριο για ασκήσεις και μετά έπιασαν μπάλα, παίζοντας μεταξύ άλλων και ποδοβόλεϊ ως προς το απογευματινό πρόγραμμα όπου ο Ινμπόμ Χουάνγκ μετείχε με την υπόλοιπη ομάδα.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Αυστρία με την υποστήριξη της Novibet.

Ποια ήταν όμως η αρχική αντιμετώπιση / προσέγγιση του Μαρτίνεθ; Ποιά είναι για την ακρίβεια η προσέγγιση των δύο τελευταίων χρονικά ημερών του; Η προπόνηση στον Ρέντη την Τετάρτη είχε ένταση και γενικά ήταν μία έντονη προπόνηση οπότε στο διπλό πρόγραμμα της Πέμπτης δεν υπήρξε το ίδιο επίπεδο έντασης επειδή ακριβώς είχαν ανέβει για τα καλά οι στροφές νωρίτερα.

Ο Μαρτίνεθ δούλεψε και σε κομμάτια της κυκλοφορίας. Στο να γίνονται σωστές πάσες, να υπάρχει παιχνίδι από πίσω (build up) αλλά και κινήσεις από τα πλάγια. Επίσης περισσότερες και πιο ομαδικές κινήσεις των φορ.

Μετά την άσκηση αμυντικοί και φορ προσπάθησαν να εφαρμόσουν αυτό το πλαίσιο σε παιχνίδι 11 με 11. Από το 'χτίσιμο' της επίθεσης υπήρχε πίεση προς τον γκολκίπερ.

Το τεχνικό επιτελείο από μέρους του αξιολογεί κάθε φορά την ετοιμότητα και την κατάσταση των παικτών καθώς ορισμένοι ήρθαν από τις Εθνικές. Σε κάθε προπόνηση η λογική είναι η ομάδα να δουλεύει σε όλους τους τομείς: όχι μόνο δηλαδή δύναμη ή μόνο αντοχή. Γίνονται μικρές ασκήσεις για να δουλεύονται όλα στο σύνολο.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα