Παναθηναϊκός: Οι λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά

Παναθηναϊκός: Οι λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς

bet365

Φουλ της τακτικής στην απογευματινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στην Αυστρία, με το βάρος να πέφτει και στα μοτίβα διατήρησης της κατοχής από τα πλάγια άουτ. ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΝΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.

Μετά το χαλάρωμα το πρωί της Πέμπτης, το απόγευμα το μενού για τον Παναθηναϊκό είχε φουλ της τακτικής από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τον άμεσο βοηθό του, Χρήστο Κόντη.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Αυστρία με την υποστήριξη της Novibet

Οι παίκτες του Τριφυλλιού αρχικά δούλεψαν σε διάφορους μηχανισμούς αποφυγής πίεσης στο build up, με το τεχνικό επιτελείο να διδάσκει κάποιες μεθόδους πάνω στο συγκεκριμένο κομμάτι.

Στη συνέχεια και δείγμα της λεπτομέρειας πάνω στην οποία δουλεύουν και φέτος στον Παναθηναϊκό, το πρόγραμμα είχε εξάσκηση στη διατήρηση της κατοχής μετά από πλάγια άουτ.

Ξεκινώντας από την μεσαία γραμμή και φτάνοντας μέχρι την περιοχή αντιπάλου, ο Γιοβάνοβιτς και ο Κόντης έδιναν συνεχώς οδηγίες, τονίζοντας την σημασία της βελτίωσης σε αυτό τον τομέα.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα