Τσιφτσής: Ενδιαφέρον από την Πολωνία

Κλείνει σε ομάδα του εξωτερικού ο Τσιφτσής του Αστέρα Τρίπολης

bet365

Συμφωνα με πληροφοριες του Gazzetta, ο Αντώνης Τσιφτσής έχει τραβήξει πάνω του τα βλέμματα από ομάδα της Πολωνίας και αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του εκεί εκτός απροόπτου.

Φαίνεται ότι ήρθε η ώρα του εξωτερικού για τον Αντώνη Τσιφτσή. Ο 23χρονος Έλληνας τερματοφύλακας, που δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2025 με τους Αρκάδες, έχει πρόταση από ομάδα της Πολωνίας στα χέρια του και αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του εκεί. Μάλιστα δεν αποκλείεται να προχωρήσει και άμεσα η μεταγραφή.

Την περσινή σεζόν ο Αντώνης Τσιφτσής πραγματοποίησε επτά συμμετοχές κρατώντας μία φορά ανέπαφη την εστία του. Συνολικά έχει πραγματοποιήσει 45 συμμετοχές από τότε που ανέβηκε στην πρώτη ομάδα του Αστέρα έχοντας 16 clean sheets. Φυσικά οι Αρκάδες, εφόσον προχωρήσει το deal θα κινηθούν για τον αντικατάσταση του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα