Μεγάλος νικητής ο Αλμέιδα (vid)!

Μεγάλος νικητής ο Αλμέιδα (vid)!

Γιώργος Τσακίρης
Ο Ματίας Αλμέιδα

bet365

Επικές μάχες στο ποδοβόλεϊ μεταξύ Πελάδο και συνεργατών με μεγάλο νικητή τον Αργεντινό τεχνικό στον πόντο στο τελικό με Ρόα ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ

Το διάστημα που οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ δούλευαν με τον γυμναστή, στη διάρκεια της απογευματινής προπόνησης, ο Ματίας Αλμέιδα και οι συνεργάτες του, Κάρλος Ρόα, Βέγκα και Σαλαζάρ είπαν να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι τα δύο τερέν που στήθηκαν για ποδοβόλεϊ, ήταν ελεύθερα! Έτσι ξεκίνησαν με ένα μίνι τουρνουά μεταξύ τους: δύο ημιτελικοί και έπειτα μικρός και μεγάλος τελικός. Για να φτάσουμε στη μεγάλη σφαγή και στον πόντο που έκρινε τον τελικό και μεγάλο νικητή. Αυτός ήταν τελικά ο Ματίας Αλμέιδα αλλά πραγματικά πολύ δύσκολα απέναντι στον Ρόα!

Το Gazzetta βρίσκεται στην Ολλανδία με την υποστήριξη της Novibet

Πρώτο εμπόδιο για τον Πελάδο ήταν ο Σαλαζάρ, το οποίο ξεπέρασε εύκολα η αλήθεια είναι, ενώ το ίδιο έκανε και ο Κάρλος Ρόα με τον αναβαθμισμένο φέτος Βέγκα. Έτσι φτάσαμε στο μεγάλο τελικό που πήγαινε πόντο - πόντο και όταν ήρθε η ώρα να αρχίσουν οι παίκτες να χρησιμοποιούν τα τερέν ολοκληρώθηκε χάρη σε ένα πόντο απίστευτο και δύσκολο που πήρε ο Αλμέιδα. Ο Ρόα σέρβιρε η απάντηση ήταν εύκολη μα στη τρίτη αλλαγή τερέν από τον προπονητή τερματοφυλάκων εκεί που πήγε η μπάλα φάνηκε να έχουν όλα κριθεί.

Για τον λόγο αυτό άλλωστε βιάστηκε να πανηγυρίσει ο Κάρλος Ρόα. Με πλάτη στο τερέν ο Αλμέιδα πρόλαβε την μπάλα, τη σήκωσε και την έστειλε ψηλά και μακριά τη στιγμή που ο αντίπαλος του είχε ανέβει ψηλά στο φίλε. Όλοι παρακολουθούσαν την πορεία της μπάλας και ο Ροα προσπαθούσε να φτάσει χωρίς επιτυχία για να τη δει να σκάει εκατοστά μέσα και να χάνει ένα ματς που πίστευε ότι είχε κερδίσει! Μεγάλη νίκη του Αλμέιδα...

 

Έπειτα έγινε και μια μάχη, μετά το πέρας της προπόνησης, μεταξύ Μπρούνο Άλβες και Κάρλος Ρόα με τον αθλητικό διευθυντή της ΑΕΚ να επικρατεί αλλά να τυγχάνει έντονης αμφισβήτησης η νίκη του από τον αντίπαλό του. Ο Αλμέιδα και οι συνεργάτες παρακολουθούσαν τη ...μάχη τους και γελούσαν όταν τσαντισμένος ο Ροα μιλούσε μόνος του κατευθυνόμενος στο χώρο που βρίσκονταν οι συμπατριώτες του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα