Προετοιμασία Ολυμπιακού: Ο Μαρτίνεθ που θέλει να πετύχει και την αμυντική σταθερότητα και τα τετ α τετ του

Προετοιμασία Ολυμπιακού: Ο Μαρτίνεθ που θέλει να πετύχει και την αμυντική σταθερότητα και τα τετ α τετ του

Ο Μαρτίνεθ με τους 2 μπακ του, Ρέαμπτσιουκ και Ροντινέι

bet365

Ο Ισπανός τεχνικός εκτός των άλλων είναι σε διαρκή τετ α τετ με τους αμυντικούς του και δίνει μεγάλο βάρος και σε αυτό το κομμάτι. ΑΥΣΤΡΙΑ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Ο Μαρτίνεθ είναι ένας προπονητής που φυσικά έχει τη δική του... ταυτότητα. Τα δικά του... θέλω. Ένα από αυτά είναι το να πετύχει την αμυντική σταθερότητα στον Ολυμπιακό, όπως εκείνος την έχει στο μυαλό του. Και όπως δουλεύει και άλλους τομείς όπως την ανάπτυξη όπως πίεση έτσι δουλεύει και αυτό το κομμάτι.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Αυστρία με την υποστήριξη της Novibet.

Δεν είναι τυχαία άλλωστε τα τόσα τετ α τετ που κάνει με τους αμυντικούς του. Από τα λεγόμενα βασικά του ακραία μπακ, τον Ρέαμπτσιουκ και τον Ροντινέι μέχρι όλους τους στόπερ του. Με τον Βραζιλιάνο μάλιστα έχει και έξτρα συνομιλίες για το τι θέλει από εκείνον αμυντικά, τακτικά και όχι μόνο. Ο Ροντινέι εξάλλου και λόγω της ποιότητάς του είναι ένας παίκτης για τον οποίο ο πήχης ανεβαίνει για τα καλά.

Ο Μαρτίνεθ

Ο Μαρτίνεθ φυσικά δουλεύει σε όλους τους τομείς την ομάδα. Παρόλα αυτά η... διασφάλιση της αμυντικής σταθερότητας είναι ένα από τα ζητούμενά του σε σχέση με τον Ολυμπιακό πάντα.

Ο Ισπανός τεχνικός με τους στόπερ της ομάδας

Και αυτό το σκέλος θα δουλευτεί και μέσα από τις προπονήσεις και μέσα από τα φιλικά βέβαια. Για την άμυνά του στην Αυστρία σε αυτή τη φάση - γιατί θα υπάρξουν προσθήκες και στην άμυνα και κυρίως στους στόπερ - ο Ισπανός τεχνικός έχει τους Ροντινέι, Ανδρούτσο, Ρέαμπτσιουκ, Ραμόν, Μπα, Ντόι, Ρέτσο και Μπαγκαλιάνη. Δηλαδή 4 στόπερ και 4 ακραία μπακ.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα