Αστέρας Τρίπολης μεταγραφές: Επιστρέφει ο Γιαννακόπουλος, δανεικός ο Τσιφτσής στην Ρακόβ

Νίκος_Γιαννακόπουλος

bet365

Ο Αντώνης Τσιφτσής θα αγωνιστεί δανεικός στην πολωνική Ρακόβ ως δανεικός κι ο Αστέρας κινήθηκε άμεσα για τον αντικαταστάτη του, ο οποίος θα είναι ο Νίκος Γιαννακόπουλος.

Σας γράψαμε στο Gazzetta, ότι ο Αντώνης Τσιφτσής έχει τραβήξει πάνω του τα βλέμματα από την Πολωνία. Η Ρακόβ των Παπανικολάου και Σβάρνα κινήθηκε για το δανεισμό του με τους Αρκάδες να βάζουν ένα πολύ σημαντικό ποσό στα ταμεία τους. Μάλιστα στο deal των δύο πλευρών υπάρχει και οψιόν αγοράς και πρόκειται για άλλο ένα σημαντικό επίτευγμα της Ακαδημίας των κιτρινομπλέ.

Ο τερματοφύλακας που θα καλύψει το κενό του Τσιφτσή είναι ο Νίκος Γιαννακόπουλος, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα όπου ξεκίνησε την καριέρα του πριν μεταβεί το 2009 στην Μπλάκμπερν. Πέρυσι έπαιξε στη Ζίμπρου.

Ο 30χρονος τερματοφύλακας αναδείχθηκε MVP της «Ευρωπαίας» Ζίμπρου Κισινάου, η οποία βγήκε στο Conference League ενώ εκείνος αναδείχθηκε κορυφαίος «πορτιέρε» του πρωταθλήματος της Μολδαβίας την προηγούμενη σεζόν.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε 25 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, κράτησε την εστία του ανέπαφη στις 12 εξ αυτών και πήρε πολλές ατομικές διακρίσεις. Ένα παιδί του Αστέρα επιστρέφει σπίτι...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα