Ολυμπιακός μεταγραφές: Στο «κάδρο» και ο Κίνι

Ολυμπιακός μεταγραφές: Στο «κάδρο» και ο Κίνι

Κίνι

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 33χρονος Ισπανός μπακ Κίνι είναι μια από τις περιπτώσεις που βρίσκεται στο μεταγραφικό «κάδρο» του Ολυμπιακού.

Ο Βιθέντε Ιμπόρα πλησιάζει στον Ολυμπιακό, καθώς φαίνεται πως είναι ο εκλεκτός του Αντόνιο Κορδόν για τη θέση του αμυντικού χαφ, όμως ίσως να μην είναι ο μοναδικός έμπειρος Ισπανός που θα αποκτηθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 33χρονος μπακ Κίνι είναι μια περίπτωση που απασχολεί τους Πειραιώτες και έχει σημαντικές πιθανότητες ακόμα και να κλείσει άμεσα.

Πρόκειται για έναν παίκτη που γνωρίζει ο Κορδόν και ακόμα περισσότερο ο τεχνικός των Ερυθρόλευκων, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, αφού τον είχε παίκτη στην Γρανάδα, την τριετία 2018-21. Ο Ισπανός αγωνιζόταν στους Nazaríes από το 2017 και το καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε μέτρησε 31 εμφανίσεις στη La Liga 2 και μια ασίστ. Αγωνίζεται ως δεξί μπακ, μπορεί να καλύψει όλη την πλευρά, ενώ έχει παίξει και στο αριστερό άκρο της άμυνας.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα