Ντόι: «Δεν έχω θέμα με τη θέση μου, θέλω να παίζω» (vid)

Ντόι: «Δεν έχω θέμα με τη θέση μου, θέλω να παίζω» (vid)

Ντόη

bet365

Ο Ανδρέας Ντόι μετά το πρώτο φιλικό του Ολυμπιακού ανέφερε πως στην προπόνηση γίνεται πολύ καλή δουλειά και τόνισε πως δεν τον ενδιαφέρει η θέση του, καθώς απλά θέλει να παίζει. ΑΥΣΤΡΙΑ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Ο Ανδρέας Ντόι ήταν βασικός στο πρώτο φιλικό του Ολυμπιακού, κόντα στην Σλοβάτσκο και ήταν ο μοναδικός... αναντικατάστατος. Ο νεαρός μεσοαμυντικός αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο και μάλιστα δοκιμάστηκε σε δυο θέσεις. Στο πρώτο μέρος ήταν κεντρικός αμυντικός στο πλευρό του Μπα και στο δεύτερο ήταν «εξάρι».

Το Gazzetta βρίσκεται στην Αυστρία με την υποστήριξη της Novibet.

Μετά το ματς με τους Τσέχους ο 20χρονος Ερυθρόλευκος μίλησε στους απεσταλμένους του Τύπου στην Αυστρία και σε ερώτηση για τις θέσεις του ήταν ξεκάθαρος, λέγοντας: «Τι στόπερ, τι αμυντικό χαφ, δεν έχω θέμα, θέλω να παίζω. Θα παίζω όπου θέλει η ομάδα. Και τις δύο θέσεις μου έχει ζητήσει ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, το έχω συζητήσει μαζί του, δεν έχω θέμα».

Όσο για την εμφάνιση της ομάδας του ανέφερε: «Σίγουρα στην προπόνηση γίνεται πολύ καλή δουλειά, πρεσάρουμε αρκετά ψηλά, κλέψαμε αρκετές μπάλες και βγάλαμε αρκετούς συνδυασμούς. Κάνουμε το καλύτερο για τις 10 Αυγούστου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα