«Ο Πιζάρο δείχνει κοντά στο να γίνει παίκτης της ΑΕΚ»

«Ο Πιζάρο δείχνει κοντά στο να γίνει παίκτης της ΑΕΚ»

Newsroom
Κλαούντιο Πιζάρο

bet365

Στην Τσίβας Γουαδαλαχάρα φαίνεται πως έθεσαν επί τάπητος το ενδεχόμενο να αποκτήσουν ξανά τον Ροντόλφο Πιζάρο, όμως στο Μεξικό σημειώνουν πως αυτό το ενδεχόμενο δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες επειδή ο παίκτης οδεύει προς την ΑΕΚ.

Στην κορυφή των «θέλω» της ΑΕΚ για τη μεσοεπιθετική της ενίσχυση βρίσκεται ο Ροντόλφο Πιζάρο και ο Μεξικανός απασχολεί αρκετά την Ενωση.

Γνωστός του Ματίας Αλμέιδα καθώς είχαν συνυπάρξει στην Τσίβας Γουαδαλαχάρα ανήκει από το 2020 στην Ιντερ Μαϊάμι, η έλευση όμως του Λιονέλ Μέσι στο club του MLS τον οδηγεί στην πόρτα της εξόδου καθώς η ομάδα πρέπει να αδειάσει θέση «designated player» που αφορά τους παίκτες που πληρώνονται με ποσά μεγαλύτερα από αυτά που προβλέπει το salary cap. Οπως τελικά αποφασίστηκε αυτή θα είναι του Πιζάρο.

Ο 29χρονος από τη στιγμή που βγήκε στην... αγορά «τράβηξε» αρκετά βλέμματα και όπως μεταδίδουν οι συμπατριώτες του, πιο συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «esto.com.mx», στην Τσίβας Γουαδαλαχάρα έθεσαν επί τάπητος το ενδεχόμενο να τον αποκτήσουν ξανά. Οπως όμως σχολιάζει το σχετικό δημοσίευμα αυτό το ενδεχόμενο «απομακρύνεται, γιατί δείχνει κοντά ώστε να γίνει παίκτης της ΑΕΚ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα