Αστέρας Τρίπολης για Τσιφτσή: «Αισθανόμαστε υπερηφάνεια για ακόμη ένα παιδί της Ακαδημίας μας»

Τσιφτσής

bet365

Ο Αστέρας Τρίπολης με ανακοίνωση του αποχαιρέτησε τον Αντώνη Τσιφτσή και εξέφρασε την υπερηφάνεια για την εξέλιξη ενός ακόμα παιδιού από τις ακδημίες. Το μήνυμα του 23χρονου κίπερ.

Ο Αντώνης Τσιφτσής είναι το επόμενο παιδί των ακαδημιών του Αστέρα Τρίπολης που έκανε το βήμα για το εξωτερικό. Ο νεαρός τερματοφύλακας παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στην πρωταθλήτρια Πολωνίας, Ράκοβ, με οψιόν αγοράς και μάλιστα οι Αρκάδες έβαλαν στα ταμεία του ένα... σεβαστό ποσό ως ενοίκιο.

Οι Αρκάδες με ανακοίνωση τους επισημοποίησαν την παραχώρηση του 23χρονου τερματοφύλακα και εξέφρασαν την υπερηφάνεια τους για την εξέλιξη ενός ακόμα παιδιού της ομάδας που θα συνεχίσει την καριέρα του σε ευρωπαϊκό σύλλογο.

Η ανακοίνωση των κιτρινομπλέ:

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή, Αντώνη Τσιφτσή στην πρωταθλήτρια ομάδα της Πολωνίας, Raków Częstochowa. Ο Αντώνης Τσιφτσής παραχωρείται με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο, με τον ΑΣΤΕΡΑ να καρπώνεται από τώρα ένα σημαντικό ποσό. Η ομάδα της Πολωνίας διατηρεί οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή το καλοκαίρι του 2024.

Ευχόμαστε στον Αντώνη Τσιφτσή καλή επιτυχία στη νέα πρόκληση της καριέρας του. Ο Αντώνης μεγάλωσε στην ομάδα μας και αισθανόμαστε υπερηφάνεια που ακόμη ένα παιδί από τις Ακαδημίες μας θα αγωνιστεί σε ένα ευρωπαϊκό club».

Από την πλευρά του ο ύψους 1.91 πορτιέρε εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στους Αρκάδες, λέγοντας: «Ευχαριστώ πολύ τον ΑΣΤΕΡΑ, τους ιδιοκτήτες, τη διοίκηση και όλους τους ανθρώπους της ομάδας. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ είναι η ομάδα στην οποία μεγάλωσα και με βοήθησε να έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ στην πρωταθλήτρια Πολωνίας και δεν μπορώ παρά να αισθάνομαι ευγνωμοσύνη. Η πρόκληση είναι μεγάλη για εμένα, θα δουλέψω σκληρά για να την κερδίσω και ασφαλώς θα παρακολουθώ την ομάδα μου. Εύχομαι στον ΑΣΤΕΡΑ να έχει μια σπουδαία σεζόν, με επιτυχίες».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα