Προετοιμασία Ολυμπιακού: Οι Μπουχαλάκης και Φορτούνης απέσπασαν τα περισσότερα «μπράβο» του Μαρτίνεθ με τη Σλοβάτσκο

Προετοιμασία Ολυμπιακού: Οι Μπουχαλάκης και Φορτούνης απέσπασαν τα περισσότερα «μπράβο» του Μαρτίνεθ με τη Σλοβάτσκο

Το χειροκρότημα του Μαρτίνεθ

bet365

Οι δύο Έλληνες διεθνείς χαφ είχαν την τιμητική τους στο φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Σλοβάτσκο. ΑΥΣΤΡΙΑ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Οι Φορτούνης και Μπουχαλάκης ειδικά δημιουργικά και επιθετικά είχαν ένα καλό πρόσημο στο Ολυμπιακός - Σλοβάτσκο. Σε αυτό το φιλικό τεστ όπου οι Πειραιώτες επικράτησαν με σκορ 2-1.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Αυστρία με την υποστήριξη της Novibet.

Ο Μπουχαλάκης από τη μία ήταν κυρίως εξάρι σε αυτό το ματς αλλά έκανε και τις προωθήσεις του και βοηθούσε δημιουργικά. Ο Φορτούνης από την πλευρά του είναι αλλαγμένος. Δεν τον περιορίζει πια το να παίζει πίσω από τον φορ. Τραβιέται στα άκρα, αλλάζει θέσεις, συνεργάζεται πολύ καλά με οποιονδήποτε παίκτη και ακόμα και με ξένους όπως ο Μπιέλ και ο Ροντινέι και δεδομένα έχει ξαναβρεί για τα καλά την αγωνιστική του αυτοπεποίθηση. Και βεβαίως είχε την ασίστ και τη συμμετοχή του στο 2ο γκολ του Αραμπί.

Ο Φορτούνης

Στον φιλικό αγώνα του Ολυμπιακού με τη Σλοβάτσκο τα περισσότερα «μπράβο» από τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ και τον πάγκο πήγαν προς τον «Φόρτου» και τον «Μπούχα». Σε Φορτούνη και Μπουχαλάκη δηλαδή. Αρκετές φορές μάλιστα ο Μαρτίνεθ συνεχάρη τον Κρητικό χαφ για τις κινήσεις και τις τοποθετήσεις του μέσα στο γήπεδο. Είναι και αυτό ένα... σημάδι πως ο Μαρτίνεθ και στηρίζει το ελληνικό υλικό του και θέλει να παίρνει αρκετά πράγματα από αυτό.

@Photo credits: INTIME, eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα