ΠΑΟΚ-Προετοιμασία: H διαχείριση του Στέφανου Τζίμα που πάει Ολλανδία (vid)

ΠΑΟΚ-Προετοιμασία: H διαχείριση του Στέφανου Τζίμα που πάει Ολλανδία (vid)

Ο Στέφανος Τζίμας αναμένεται στην Ολλανδία

bet365

Ο Στέφανος Τζίμας ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Νέων στο Euro U19 και από τη Μάλτα πηγαίνει κατευθείαν στον Τέχελεν - ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Ο ΠΑΟΚ «καίγεται» για την απόκτηση επιθετικού, προσδοκά το θέμα του Μπουανά Σαμάτα να παρουσιάσει εξέλιξη από Δευτέρα (10/7) όπως υποστηρίζουν οι εκπρόσωποί του και περιμένει τον Στέφανο Τζίμα στην Ολλανδία.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Ολλανδία με την υποστήριξη της novibet

Ο 17χρονος διεθνής επιθετικός με το που θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Νέων στο Euro U19 της Μάλτας, θα φτιάξει τις βαλίτσες του και θα ταξιδέψει για το Τέχελεν, όπου προετοιμάζεται ο «Δικέφαλος». Στόχος να μπει άμεσα στις προπονήσεις της ομάδας, όπως εξήγησε χτες ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

«Θα μπει κατευθείαν στις προπονήσεις, καθώς ήταν σε διακοπές πριν το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα», τόνισε ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ, που ξέρει ότι η διαχείριση του 17χρονου επιθετικού είναι κρίσιμη για το μέλλον του.

«Δεν θα πρέπει να κάνουμε το λάθος όμως να πιστεύουμε ότι θα έρθει ο… καλύτερος επιθετικός του κόσμου, πρέπει να βελτιωθεί σε πολλά κομμάτια, είναι ένα παιδί 17 χρόνων οπότε το τελευταίο πράγμα που θέλουμε να κάνουμε είναι να του δώσουμε περισσότερη πίεση», λέει χαρακτηριστικά ο Λουτσέσκου.

@Photo credits: PAOK FC

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα