Ολυμπιακός μεταγραφές: Θετικός ο Μάρκος Αντρέ και οι εξελίξεις την ερχόμενη εβδομάδα

Ο Αντρέ

bet365

Ο Μάρκος Αντρέ βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού και ο ίδιος δείχνει «ζεστός» ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στον Πειραιά και να φορέσει τα «ερυθρόλευκα».

Ο Ιμπόρα και ο Κίνι είναι δύο περιπτώσεις που βρίσκονται κοντά στη μεταγραφή τους στον Ολυμπιακό ωστόσο ο Αντόνιο Κορδόν και οι άνθρωποι της ομάδας συνεχίζουν με αμείωτους ρυθμούς για την ενίσχυση του ρόστερ.

Ο Μάρκος Αντρέ είναι μία από τις υποθέσεις που δουλεύουν στους Πειραιώτες με φόντο την κάλυψη του κενού στην κορυφή της επίθεσης, με τους «ερυθρόλευκους» να είναι σε διαπραγματεύσεις με τη Βαλένθια για την αγορά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του παίκτη, ο 26χρονο φορ είναι θετικός στο να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό καθώς θεωρεί τους Πειραιώτες ένα μεγάλο κλαμπ.

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να έχουμε εξελίξεις πάνω στο θέμα, με τον τεχνικό διευθυντή του Ολυμπιακού να βρίσκεται ήδη στην Ισπανία για τις μεταγραφικές υποθέσεις. Παράλληλα, ο Μάρκος Αντρέ έχει συλλέξει το ενδιαφέρον και από άλλες ισπανικές ομάδες ενώ η Βαλένθια θα ήθελε να προσθέσεις κάποια χρήματα στο ταμείο της μιας και ο παίκτης της είχε κοστίσει πάνω από 8 εκατ. ευρώ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα