Ολυμπιακός μεταγραφές: Ημέρα αφίξεων με Ιμπόρα και Κίνι

Ολυμπιακός μεταγραφές: Ημέρα αφίξεων με Ιμπόρα και Κίνι

Ημέρα αφίξεων για Ιμπόρα και Κίνι

bet365

Στην Αθήνα αναμένονται τη Δευτέρα το απόγευμα τα δύο επικείμενα αποκτήματα του Ολυμπιακού, Βιθέντε Ιμπόρα και Κίνι προκειμένου να ολοκληρώσουν τις μεταγραφές τους στους Ερυθρόλευκους.

Η εβδομάδα ξεκινάει δυναμικά για τον Ολυμπιακό, ο οποίος ετοιμάζεται να ολοκληρώσει διπλό «χτύπημα» από την Ισπανία με την απόκτηση των Βιθέντε Ιμπόρα και Κίνι.

Οι δύο Ισπανοί παίκτες αναμένονται στην Αθήνα και το «Ελ. Βενιζέλος» σήμερα το απόγευμα με διαφορά περίπου τριών ωρών μεταξύ τους -ο 35χρονος χαφ στις 16:55, ο 33χρονος δεξιός μπακ στο 19:40, προκειμένου να τελειώσουν με τα διαδικαστικά και να ανακοινωθούν από τους Ερυθρόλευκους.

Στη συνέχεια πρόκειται να μεταβούν στην Αυστρία για το βασικό στάδιο προετοιμασίας των Πειραιωτών.

Από εκεί και πέρα, η αναζήτηση στόπερ από τους Αντόνιο Κορδόν και Ντιέγκο Μαρτίνεθ κορυφώνεται αυτή την εβδομάδα, ενώ σύντομα ενδέχεται να υπάρξει λευκός καπνός για τον Μάρκος Αντρέ που είναι ο επικρατέστερος υποψήφιος για τη θέση του φορ τις τελευταίες μέρες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα