ΑΕΚ-μεταγραφές: Κοντά σε Πιζάρο και στόπερ!

ΑΕΚ-μεταγραφές: Κοντά σε Πιζάρο και στόπερ!

Κλαούντιο Πιζάρο

bet365

Οι νταμπλούχοι τρέχουν τις εξελίξεις για διπλό χτύπημα την εβδομάδα που ξεκίνησε, προσπάθεια για διπλό deal με τον Μεξικανό μεσοεπιθετικό και τον κεντρικό αμυντικό.

Ουσιαστική πρόοδο είχαμε στο κομμάτι των επαφών της ΑΕΚ με την πλευρά του Ροντόλφο Πιζάρο σε τέτοιο βαθμό που να προκύπτει από όλες τις πλευρές ότι οι δύο τους είναι κοντά στον deal. Γεγονός που υποστηρίζουν (και) στο Μεξικό όπου από χθες σημειώνουν πως το πιθανότερο σενάριο είναι να συνεργαστεί εκ νέου ο άσος της Μαϊάμι με τον Ματίας Αλμέιδα. Υπογραμμιζόταν δε πως θα υπάρξει νέα επαφή και συνομιλία του ποδοσφαιριστή με τον Πελάδο για να διαγράψει ο παίκτης κάθε πιθανή αμφιβολία που έχει.

ΑΕΚ: Μία ανάσα από Πιζάρο

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η ΑΕΚ κατάφερε να βρίσκεται μια ανάσα από τη συμφωνία με τον εκλεκτό του Αργεντινού τεχνικού και πως ο ίδιος ο Ροντόλφο Πιζάρο ξεπέρασε τις όποιες αμφιβολίες είχε για το υπεραντλαντικό ταξίδι. Διότι δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι εφόσον ολοκληρωθεί το deal θα το κάνει για πρώτη φορά στα 29 του και είναι λογικό να ζύγισε δύο και τρεις φορές τα δεδομένα προτού πάρει την απόφαση του. Εννοείται πως καθοριστικό ρόλο παίζει η παρουσία του Αλμέιδα στο ενδεχόμενο (διαφαινόμενο σύμφωνα και με του Μεξικανούς) ναι του ποδοσφαιριστή.

ΑΕΚ: Κλείνει και στόπερ

Ωστόσο οι νταμπλούχοι τρέχουν σε... διπλό ταμπλό στο κομμάτι της ενίσχυσης αφού είναι καθοριστικές οι ώρες και για τον κεντρικό αμυντικό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ αναμένεται η ολοκλήρωση της υπόθεσης που τρέχει η ομάδα από την περασμένη εβδομάδα. Φαίνεται και εδώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ πως πάμε για ...γάμο, ωστόσο ποτέ (αυτό ισχύει και για τον Πιζάρο) δεν γίνεται σε μια διαπραγμάτευση να είσαι σίγουρος πριν το οριστικό deal! Είτε έτσι είτε αλλιώς η ΑΕΚ θα επιδιώξει να κλείσει το θέμα άμεσα, στις επόμενες ώρες, βαριά έως την Τετάρτη!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα