ΠΑΟΚ-Προετοιμασία: Μπήκε ο Κοτάρσκι, εκτός Αουγκούστο και Σάστρε πρόβλημα για τη θέση του δεξιού μπακ (vid)

ΠΑΟΚ-Προετοιμασία: Μπήκε ο Κοτάρσκι, εκτός Αουγκούστο και Σάστρε πρόβλημα για τη θέση του δεξιού μπακ (vid)

Ο Ντόμινικ Κοτάρσκι στην Ολλανδία

bet365

Ο Ντόμινικ Κοτάρσκι μπήκε στις προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ στο Τέχελεν. Εκτός παραμένουν Αουγκούστο, Σάστρε, Λύρατζης. Ατομικό για Νάρεϊ και Φιλίπε Σοάρες – ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Ο Ντόμινικ Κοτάρσκι ενσωματώθηκε στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ στο Τέχελεν της Ολλανδίας, μετά το τέλος της άδειας που είχε πάρει, λόγω της συμμετοχής του στο EURO U21 με την εθνική ελπίδων της Κροατίας.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Ολλανδία με την υποστήριξη της novibet

Ο 23χρονος τερματοφύλακας συμμετείχε στην πρωινή προπόνηση της Δευτέρας (10/7) και υπολογίζεται από τον Ραζβάν Λουτσέσκου για τα επόμενα τρία φιλικά παιχνίδια επί ολλανδικού εδάφους.

Από το φιλικό της Τετάρτης (12/7) κόντρα στην Γκενκ θα απουσιάσουν ο Ζόαν Σάστρε και ο Ντάγκλας Αουγκούστο, με τον Ισπανό αμυντικό να έχει ένα διάστρεμμα από την προπόνηση της Παρασκευής (7/7) και τον Βραζιλιάνο μέσο να έχει ενοχλήσεις από το φιλικό με τους Γόου Αχέντ Ιγκλις και να μένει προληπτικά εκτός προπονήσεων τις επόμενες δύο ημέρες.

Εκτός είναι με ενοχλήσεις και ο Λευτέρης Λύρατζης, ενώ ο Κάλεντ Νάρεϊ δούλεψε ατομικά το πρωί και το απόγευμα αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς.

Το πρόβλημα του Λύρατζη σε συνδυασμό με τον τραυματισμό του Σάστρε έχουν υποχρεώσει τον Λουτσέσκου να χρησιμοποιεί ως δεξί μπακ τον Αντρέ Βιεϊρίνια και τον Παναγιώτη Τζίμα, ο οποίος έπαιξε την συγκεκριμένη θέση και στην περσινή προετοιμασία πριν επιλέξει να πάει δανεικός στον ΠΑΣ Γιάννινα για να πάρει παιχνίδια ως μέσος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα