Προετοιμασία Ολυμπιακού: Η συνύπαρξη Καρβάλιο - Φορτούνη και σε ασκήσεις στις προπονήσεις και οι πιθανότητες του Πορτογάλου

Προετοιμασία Ολυμπιακού: Η συνύπαρξη Καρβάλιο - Φορτούνη και σε ασκήσεις στις προπονήσεις και οι πιθανότητες του Πορτογάλου

Ο Καρβάλιο

bet365

Ο Ισπανός προπονητής είχε βάλει στο αρχικό σχήμα με τη Σλοβάτσκο τον Πορτογάλο με τον Φορτούνη ενώ τους έχει δοκιμάσει μαζί και σε επίπεδο ασκήσεων. ΑΥΣΤΡΙΑ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Στο φιλικό απέναντι στη Σλοβάτσκο, το πρώτο στην προετοιμασία του Ολυμπιακού επί αυστριακού εδάφους, ο Μαρτίνεθ παρέταξε τον Ολυμπιακό με τον Τζολάκη γκολκίπερ, άμυνα με Ροντινέι δεξιά και Ρέαμπτσιουκ αριστερά και κέντρο άμυνας με Ντόι και Μπα. Στον άξονα οι Μπουχαλάκης και Καρβάλιο και πίσω από τον φορ Αραμπί ο Φορτούνης.

Στα δύο άκρα της επίθεσης οι Μπιέλ και Βρουσάι. Αυτή ήταν η αρχική προσέγγιση καθώς όσο περνούσαν τα λεπτά ο Φορτούνης τραβιόταν και στα άκρα και πήγαινε πιο μέσα ο Βρουσάι ή ο Μπιέλ. Σε σχέση με αυτά τα πρόσωπα υπάρχουν ορισμένες παρατηρήσεις.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Αυστρία με την υποστήριξη της Novibet.

Από παίκτες που δεν θεωρούνται βασικοί σε αυτή τη βασική 11άδα ήταν οι Τζολάκης, Μπουχαλάκης, Καρβάλιο και Βρουσάι. Ο Πορτογάλος ξεκίνησε ως οκτάρι και ουσιαστικά το αρχικό πλάνο ήταν να λειτουργεί υποστηρικτικά στο δημιουργικό σκέλος στον Φορτούνη παρότι ο Έλληνας χαφ δεν έπαιζε μονίμως ως δεκάρι αλλά άλλαζε πλευρές.

Το ενδιαφέρον σε σχέση με αυτό το δίδυμο (δηλαδή τους Καρβάλιο και Φορτούνη) είναι πως ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει δοκιμάσει μαζί τους δύο χαφ και σε ασκήσεις σε επίπεδο προπονήσεων. Χαρακτηριστικό ήταν πως τους είχε μαζί στην ομάδα των μπλε σε άσκηση τύπου μίνι διτέρματος στην προπόνηση της Δευτέρας.

Τις δε προηγούμενες ημέρες το τεχνικό επιτελείο τους είχε μαζί και άλλη άσκηση. Με ομάδα που είχε τέρμα τον Πασχαλάκη και μετά τους Ρέαμπτσιουκ, Ρέτσο, Ντόι Ανδρούτσο, οκτάρι τον Καρβάλιο, στα άκρα τον Μπουτούτσι αλλά και τον Μπιέλ και δεκάρι τον Φορτούνη πίσω από τον φορ Μασούρα.

Ο Ζοάο Καρβάλιο φυσικά είναι μέσα στους υπό αξιολόγηση παίκτες, κάτι που ισχύει και με τον Πέπε και με ορισμένους ακόμα. Πλην όμως η εικόνα του στο φιλικό με τη Σλοβάτσκο ανέδειξε θετικό πρόσημο και γενικά αυτή η εικόνα του, του δίνει κάποιες έξτρα πιθανότητες παραμονής στο ρόστερ χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι εν τέλει θα τα καταφέρει και θα συμβεί αυτό. Κάποιους πρώτους έξτρα πόντους τους έχει πάρει πάντως. Έξτρα πόντοι που μπορεί να τον κρατήσουν στην ομάδα.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα