ΠΑΟΚ-Μεταγραφές: Ο Οζντόεφ μπορεί να αρέσει στον Λουτσέσκου, αλλά για τον χαφ που καίγεται πρέπει να περιμένει…

ΠΑΟΚ-Μεταγραφές: Ο Οζντόεφ μπορεί να αρέσει στον Λουτσέσκου, αλλά για τον χαφ που καίγεται πρέπει να περιμένει…

Ο ΠΑΟΚ κλείνει τον Μαγκομέντ Οζντόεφ

bet365

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να έφτασε τις τρεις μεταγραφές (Εκονγκ, Μπάμπα, Κεντζιόρα), όμως όλοι τους είναι αμυντικοί, εκεί που συνεχίζει να «καίγεται» είναι στις θέσεις του κεντρικού χαφ και του φορ.

Ο ΠΑΟΚ έφερε τον Μπάμπα Ράχμαν στην Ολλανδία, απέκτησε με δανεισμό για ένα χρόνο τον Τόμας Κεντζιόρα, κάλυψε και την αποχώρηση του Ίνγκι Ίνγκασον με την απόκτηση του Γουίλιαμ Τροστ-Εκονγκ, τρεις ποιοτικές μεταγραφές που ενισχύουν την ομάδα στα μετόπισθεν, αλλά «καίγεται» για να καλύψει τα κενά σε δύο κομβικές θέσεις, αυτή του σέντερ φορ και του κεντρικού μέσου.

Για τον Μπουανά Σαμάτα τα δεδομένα είναι γνωστά, η πλευρά του υποστηρίζει ότι από ώρα σε ώρα θα βγάλει τη βίζα και θα ταξιδέψει στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει την συμφωνία του.

Ο «Δικέφαλος» εξετάζει μια περίπτωση μέσου, το όνομα του οποίου δεν έχει κυκλοφορήσει και δεν έχει γραφτεί μέχρι τώρα, αλλά είναι μια υπόθεση που βρίσκεται στο στάδιο των διαπραγματεύσεων.

Ενόψει του πρώτου ματς της χρονιάς με την Μπεϊτάρ, οι επιλογές του Λουτσέσκου είναι συγκεκριμένες, λόγω της τιμωρίας του Αουγκούστο θα παίξουν οι Τσιγγάρας και Σβαμπ, με την ευχή να μην πάθουν τίποτα το επόμενο 15νθημερο, καθώς από πίσω ουσιαστικά δεν υπάρχει άλλη επιλογή, με τον Φιλίπε Σοάρες να είναι εδώ και δέκα μέρες εκτός προπονήσεων με πρόβλημα στο ισχίο. Η έσχατη λύση τη δεδομένη στιγμή είναι ο νεαρός Γιαξής.

Ο Μαγκομέντ Οζντόεφ παραμένει στο προσκήνιο για τον «Δικέφαλο», σύμφωνα με τον ατζέντη του Ρώσου χαφ «οι δύο σύλλογοι συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις για τη μεταγραφή», αλλά όπως πρόσθεσε μιλώντας σε ρωσικά ΜΜΕ «ακόμα δεν έχουν μπει στην τελική φάση της».

Ο Ρώσος κεντρικός χαφ είναι μια ακριβή περίπτωση, καθώς υπάρχει στη μέση η Καραγκιουμρούκ, ενώ και οι οικονομικές απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή παραμένουν υψηλές, αλλά είναι μια επιλογή που αρέσει στον Ραζβάν Λουτσέσκου, καθώς του θυμίζει σε πολλά χαρακτηριστικά τον Χοσέ Μαουρίτσιο, έναν ποδοσφαιριστή που του έδινε σιγουριά στη μεσαία γραμμή.

Ο Ρουμάνος τεχνικός βλέπει να υπάρχει ένα κενό στη μία από τις δύο θέσεις του κεντρικού άξονα. Ο Ντάγκλας Αουγκούστο είναι μια εξαιρετική λύση για τη θέση του αμυντικού χαφ, έχοντας πίσω του, πλέον, τον Χάρη Τσιγγάρα, αλλά λείπει ένας ποιοτικός χαφ, που θα μπορεί να κυριαρχεί στο χώρο και να προσφέρει λύσεις στο μεσοεπιθετικό κομμάτι της ομάδας.

Ο Σουαλιχό Μεϊτέ, επίσης, είναι στο κάδρο, αλλά είναι πιο δύσκολη και πιο ακριβή περίπτωση για την οποία οι «ασπρόμαυροι» θα πρέπει να περιμένουν μπας και ο 29χρονος χαφ της Μπενφίκα δεν έχει βρει ομάδα και συνεχίζει να κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα