Κοτσόλης: «Δεν αρκεί το... θαύμα, απαιτείται κόπος και επιμονή» (vid)

Κοτσόλης: «Δεν αρκεί το... θαύμα, απαιτείται κόπος και επιμονή» (vid)

Κοτσόλης

bet365

Ο τεχνικός διευθυντής της Κηφισιάς, Στέφανος Κοτσόλης, σε δηλώσεις του στην κάμερα της Cosmote TV μίλησε για το αγωνιστικό... θαύμα της ομάδας των Βορείων Προαστίων.

Ο Στέφανος Κοτσόλης «έχτισε» την ομάδα της Κηφισιάς που έγραψε ιστορία με την παρθενική άνοδο της ομάδας στην Stoiximan Super League και είναι ο άνθρωπος που διαμορφώνει την ομάδα της επόμενης, ιστορικής σεζόν. Ο τεχνικός διευθυντής του κλαμπ σε δηλώσεις του στην κάμερα της Cosmote TV, στο πλαίσιο της εκδήλωσης της ΠΑΕ, μίλησε για το αγωνιστικό... θαύμα αλλά και για την δουλειά που χρειάστηκε όλα αυτά τα χρόνια.

Οι δηλώσεις του κ. Κοτσόλη:

Για την πορεία της Κηφισιάς τα τελευταία χρόνια: «Όταν μιλάμε για μια ομάδα που πριν από τρία χρόνια αγωνιζόταν στη Γ' Εθνική, σε ερασιτεχνικό επίπεδο, και ξαφνικά μετά από τρία χρόνια αγωνίζεται στη Super League 1, δεν αρκεί μόνο να μιλάμε για θαύμα. Απαιτείται πολύ μεγάλη προσπάθεια, κόπος, επιμονή».

Για τους στόχους εν όψει της νέας σεζόν: «Θεωρώ πως σήμερα που μιλάμε θα ήταν ουτοπικό να μιλάμε για οτιδήποτε άλλο, πέραν της παραμονής στην κατηγορία. Στο τέλος του πρωταθλήματος, αν έχει καταφέρει η ομάδα να μείνει και να αποδώσει καλό ποδόσφαιρο, θα πρέπει να είμαστε όλοι ευτυχισμένοι και χαρούμενοι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα