Παναθηναϊκός: Ετοιμος να φορέσει τα «πράσινα» ο Μπράμπετς

μπραμπετς

bet365

Ο Γιακούμπ Μπράμπετς είναι ο εκλεκτός του Παναθηναϊκού για την θέση του κεντρικού αμυντικού, με τον Τσέχο να εκμυστηρεύεται σε συμπαίκτες του στον Άρη ότι... ετοιμάζει βαλίτσες για την Αθήνα.

Ρεπορτάζ: Νίκος Αθανασίου - Βασίλης Βλαχόπουλος


Στο όνομα του Γιακούμπ Μπράμπετς βρίσκει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς την λύση στον γρίφο όσο αφορά τον ένα από τους δύο κεντρικούς αμυντικούς που θα βάλει το τριφύλλι στο ρόστερ του! Ο 31χρονος στόπερ του Άρη είναι εδώ και καιρό στο... πράσινο μικροσκόπιο κι όλα πλέον δείχνουν ότι είναι θέμα λίγων ημερών να φορέσει την φανέλα του Παναθηναϊκού.

Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» έχοντας επαφή με τους αντίστοιχους του Άρη, έκαναν επίσημη πρόταση (τα έχουν βρει σε όλα με τον παίκτη) προκειμένου ο Τσέχος κεντρικός αμυντικός να αφήσει την Θεσσαλονική και να κατηφορίσει στην Αθήνα. Κάτι άλλωστε που και ο ίδιος ο Μπράμπετς φέρεται να είπε σε συμπαίκτες του στον Άρη κατά την διάρκεια της προετοιμασίας που είναι σε εξέλιξη. Ετσι πλέον περίπου 15 ημέρες πριν από το πρώτο ματς με την Ντνίπρο, ο Παναθηναϊκός βρίσκει ένα ακόμη σημαντικό κομμάτι στο αγωνιστικό του παζλ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα