Άρης μεταγραφές: Αν παραχωρηθεί ο Μπράμπετς θα χρειαστεί να αποκτήσει δύο στόπερ

Άρης μεταγραφές: Αν παραχωρηθεί ο Μπράμπετς θα χρειαστεί να αποκτήσει δύο στόπερ

Ο Μπράμπετς

bet365

Το ενδεχόμενο πώλησης του Γιάκουμπ Μπράμπετς στον Παναθηναϊκό φαίνεται ότι συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες καθώς η οικονομική διαφορά είναι μικρή και κατά τις ίδιες πηγές ο Άρης ήδη έχει μπει σε διαδικασία αναζήτησης των επιλογών του!

Το Gazzetta ανέφερε την κατάθεση επίσημου ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού για τον Γιάκουμπ Μπράμπετς καθώς επίσης και ότι ο Τσέχος κεντρικός αμυντικός είναι κοντά στους «πράσινους» καθώς στις διαπραγματεύσεις που συνεχίζονται δεν έχει διαπιστωθεί μεγάλη οικονομική διαφορά. Κατά τις ίδιες πηγές το deal πρόκειται να κλείσει για ένα ποσό περί των δύο εκατομμυρίων ευρώ το οποίο μάλλον δεν είναι αντιπροσωπευτικό της αξίας του βασικού στόπερ της εθνικής Τσεχίας. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός προσφέρει στον παίκτη συμβόλαιο με μεγαλύτερες οικονομικές απολαβές σε σχέση με αυτές που έχει στον Άρη. Οριστική συμφωνία δεν υπάρχει, αλλά οι ενδείξεις οδηγούν στην εκτίμηση ότι αυτή είναι αρκετά πιθανό να επιτευχθεί εντός των επόμενων ωρών καθώς οι «πράσινοι» πιέζουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής λόγω των ευρωπαϊκών αγώνων.

Το ζήτημα για τον Άρη είναι, πώς θα λειτουργεί σε περίπτωση που αποχωρήσει ο ένας εκ των δύο βασικών αγωνιστικών πυλώνων της ομάδας γιατί αυτόν τον ρόλο έχει ο Γιάκουμπ Μπράμπετς. Προφανώς θα χρειαστεί να κινηθεί στην αγορά και για δεύτερο κεντρικό αμυντικό γιατί ούτως ή άλλως βρίσκεται σε διαδικασία διαπραγματεύσεων για έναν. Το Gazzetta έχει αναφέρει από καιρό ότι το ζήτημα του Λίντσεϊ Ροζ δεν έχει κλείσει, ίσα-ίσα που παραμένει ανοιχτό γιατί ο παίκτης θέλει να φύγει από τη Λέγκια και η τελευταία να αποδεσμευτεί από το συμβόλαιο των 500.000 ευρώ. Το οικονομικό σκέλος του συμβολαίου είναι όμως το «αγκάθι» στην όλη ιστορία.

Τις τελευταίες ώρες υπάρχουν δημοσιεύματα για τον 34χρονο Ισπανό Βίκτορ Ρουίθ ο οποίος πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από την Μπέτις έπειτα από τρία χρόνια συνεργασίας όπου μέτρησε 68 συμμετοχές. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός είχε ένα σύντομο πέρασμα από την Μπεσίκτας, προηγήθηκε όμως η σπουδαία καριέρα του στη Βιγιαρεάλ (190 αγώνες, τρία γκολ, τέσσερις ασίστ) αλλά και η τριετία του στη Βαλένθια (89 αγώνες). Ωστόσο, ποδοσφαιρικά ανδρώθηκε στην Εσπανιόλ ενώ η πρώτη του (εκτός Ισπανίας) εμπειρία ήταν στη Νάπολι τη σεζόν2010-11 όπου στο δεύτερο μισό εκείνης της σεζόν έπαιξε σε επτά παιχνίδια.

Αναμφίβολα πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με σπουδαία καριέρα ο οποίος όμως πέρυσι περιορίστηκε σε μόλις 13 παιχνίδια. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για μια επιλογή η οποία προτάθηκε και εξετάζεται από τους Θεσσαλονικείς δίχως όμως να έχει ληφθεί οριστική απόφαση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα