Παναθηναϊκός: Υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο ο Φικάι

Παναθηναϊκός: Υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο ο Φικάι

Υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό ο Φικάι

bet365

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την υπογραφή επαγγελματικού του Έλτον Φικάι, το οποίο θα τον κρατήσει στην ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Ο Παναθηναϊκός επιβράβευσε τον Έλτον Φικάι για την εξαιρετική παρουσία του στην φετινή προετοιμασία στην Αυστρία. Ο 17χρονος Αλβανός κεντρικός αμυντικός υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα, το οποίο θα έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου με τον Έλτον Φικάι. Ο Αλβανός αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026.

Ο Φικάι γεννήθηκε στην Αθήνα στις 18 Οκτωβρίου 2005 και βρίσκεται στην ακαδημία του Παναθηναϊκού από το 2018. Αγωνίζεται στην Κ19 του Τριφυλλιού στη θέση του κεντρικού αμυντικού.

«Είναι μια πολύ σημαντική στιγμή για μένα και την οικογένειά μου να υπογράψω σε μία τόσο μεγάλη και ιστορική ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός και ακόμη περισσότερο γιατί είναι η ομάδα που υποστηρίζω από μικρός και αγωνίζομαι στην ακαδημία του. Είμαι έτοιμος να προσφέρω όπου και όποτε χρειαστεί», ήταν τα πρώτα λόγια του Φικάι μετά την υπογραφή του συμβολαίου.

Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με τον σύλλογο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα