A bola: «Πρόταση της ΑΕΚ στην Σπόρτινγκ Λισαβώνας για τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο»

alexandropoulos

bet365

Σύμφωνα με πορτογαλικό δημοσίευμα, η ΑΕΚ έχει καταθέσει διπλή πρόταση για την απόκτηση του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου από την Σπόρτινγκ Λισαβώνας.

Η «A Bola» αποκάλυψε πως η ΑΕΚ όχι μόνο επικοινώνησε με την Σπόρτινγκ Λισαβώνας για την περίπτωση του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου, αλλά κατέθεσε και πρόταση για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με τους Πορτογάλους, η «Ένωση» προσέφερε δύο επιλογές στα «λιοντάρια» της Λισαβώνας προσφέροντας είτε 2,5 εκατ. ευρώ για την αγορά του μεγαλύτερου μέρους των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή είτε την απόκτησή του με το καθεστώς του δανεισμού και την ύπαρξη οψιόν αγοράς ύψους 4 εκατ. ευρώ στην συμφωνία (για ένα μέρος των δικαιωμάτων του), η οποία όμως δεν θα είναι υποχρεωτική.

Ο 21χρονος Έλληνας μέσος, που έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2027 με τους Πορτογάλους, πραγματοποίησε πέρυσι μόλις 13 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα και δύο με την δεύτερη, χωρίς να καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του, Ρούμπεν Αμορίμ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα