Προετοιμασία Ολυμπιακού: Η αγωνιστική άνοδος του Μασούρα, το περιβραχιόνιο του αρχηγού και οι δύο θέσεις

Προετοιμασία Ολυμπιακού: Η αγωνιστική άνοδος του Μασούρα, το περιβραχιόνιο του αρχηγού και οι δύο θέσεις

Ο Μασούρας

bet365

Ο Έλληνας διεθνής μεσοεπιθετικός έχει διαρκώς ανοδικές αγωνιστικές τάσεις και αυτό αποτυπώθηκε και στο φιλικό με τη Νόρτζελαντ. ΑΥΣΤΡΙΑ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Ο Γιώργος Μασούρας είναι πια ένας εκ των παλαιότερων Ελλήνων παικτών των Ερυθρόλευκων. Και εκτός αυτού είναι και ένας εκ των αρχηγών της ομάδας του Ολυμπιακού.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Αυστρία με την υποστήριξη της Novibet.

Στον φιλικό αγώνα με τη Νόρτζελαντ το περιβραχιόνιο του αρχηγού πρώτα το πήρε ο Φορτούνης. Μετά ο Αραμπί και στο τέλος ο Μασούρας. Ο Γιώργος Μασούρας δεν είναι πια ο πιτσιρικάς που φορούσε τη φανέλα του Πανιωνίου.

Στον Ολυμπιακό πρωτοπήγε το 2019. Έκτοτε υπήρξαν και χρονιές με ενδιαφέρον από συλλόγους του εξωτερικού, ωστόσο όλα αυτά τα χρόνια ο 29χρονος Έλληνας διεθνής παρέμενε μία σταθερά στο ρόστερ των Πειραιωτών.

 

Για τον Μασούρα αυτή η προετοιμασία είναι διαφορετική. Όχι μόνο για τον ρόλο του και ότι συνεχίζει να είναι στα βασικά πλάνα και του νέου τεχνικού επιτελείου αλλά και για τις θέσεις που αγωνίζεται. Παίζοντας και ως εξτρέμ αλλά και ως φορ. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ τον δοκιμάζει ως επιθετικό - και σε επίπεδο ασκήσεων και στα φιλικά προετοιμασίας - με τον ίδιο τον παίκτη να δηλώνει πως νιώθει άνετα και ως στράικερ.

Στο φιλικό με τη Νόρτζελαντ πάντως η απόδοσή του κινήθηκε σε ιδιαίτερα καλά επίπεδα. Ήταν μέσα στους διακριθέντες από μεριάς Ολυμπιακού. Δεν ήταν μόνο η συμμετοχή του στη φάση του γκολ του Ελ Αραμπί. Ήταν και ο τρόπος που λειτουργεί στο πλάνο του Ισπανού τεχνικού. Και αυτό διότι επειδή ήταν και συνεχίζει να είναι και ένας πολύ καλός αθλητής, ικανός στο να πρεσάρει ψηλά, να τρέχει και να βοηθάει και αμυντικά εκτός από την επίθεση.

Ναι ο Μασούρας δεν είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου. Είναι ο παίκτης όμως που 'κολλάει' σχεδόν απόλυτα σε αυτά που ζητάει ο Μαρτίνεθ ιδίως στο σκέλος του πρέσινγκ στον αντίπαλο.

Ο Μασούρας γενικά παρουσιάζεται και βελτιωμένος και ανεβασμένος αγωνιστικά και ψυχολογικά. Εκτός των άλλων πρόκειται για έναν παίκτη με 210 αγώνες στον Ολυμπιακό και έχοντας 47 γκολ και 25 ασίστ.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα