Προετοιμασία Ολυμπιακού: Συνομιλία Κορδόν - Μαρτίνεθ για πάνω από 15 λεπτά, προπόνηση με υψηλές θερμοκρασίες και έμφαση στην κυκλοφορία ανά γκρουπ (vids)

Προετοιμασία Ολυμπιακού: Συνομιλία Κορδόν - Μαρτίνεθ για πάνω από 15 λεπτά, προπόνηση με υψηλές θερμοκρασίες και έμφαση στην κυκλοφορία ανά γκρουπ (vids)

Οι Κορδόν και Μαρτίνεθ

bet365

Για μία ακόμα ημέρα στην Αυστρία οι θερμοκρασίες είναι υψηλές με τον Ολυμπιακό να συνεχίζει τη δουλειά του στο προπονητικό του ΜΙλς / Βόντερς. ΑΥΣΤΡΙΑ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Στον Ολυμπιακό η δουλειά δεν σταματάει παρά το γεγονός ότι την Παρασκευή υπήρξε φιλικό και μάλιστα κάτω από αρκετά υψηλές θερμοκρασίες. Έτσι το πρωί του Σαββάτου ο Μαρτίνεθ είχε εκ νέου προπόνηση.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Αυστρία με την υποστήριξη της Novibet.

Στο εξωαγαωνιστικό και μη προπονητικό σκέλος ο Αντόνιο Κορδόν είναι διαρκώς στα τηλέφωνα για θέματα της ομάδας ενώ είχε συνομιλία με τον Μαρτίνεθ για πάνω από 15 λεπτά. Άλλωστε ο Κορδόν και ο προπονητής του Ολυμπιακού συνομιλούν συχνά μαζί. Για την ακρίβεια διαρκώς.

Κατά τα άλλα ως προς τα προπονητικά - σε μία προπόνηση με υψηλές θερμοκρασίες και τον ήλιο να 'καίει' για τα καλά - άπαντες (δηλαδή και οι 25 παίκτες) ήταν κανονικά στο πρόγραμμα με εξαίρεση τους Αραμπί και Χουάνγκ που έκαναν για ένα μικρό διάστημα ποδήλατο. Το τεχνικό επιτελείο χώρισε σε υποομάδες τους παίκτες ανάλογα με την επιβάρυνσή τους και από τη μία δούλεψε σε φυσική κατάσταση με τρέξιμο και ασκήσεις και από την άλλη σε θέματα ενδυνάμωσης, ισορροπίας και κυκλοφορίας της μπάλας. Στο ένα γκρουπ που δεν έτρεχε ήταν με Ιμπόρα, Κίνι, Ζινκερνάγκελ, Λιάτσο, Μπαγκαλιάνη, Ανδρούτσο, Μπουτούτσι, Πέπε και Ντόι. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με ένα ποδοβόλεϊ ανά ζευγάρια και τους συνεργάτες του Μαρτίνεθ να δουλεύουν τις ασκήσεις και τον ίδιο να έχει την εποπτεία.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα