ΠΑΣ Γιάννινα - μεταγραφές: Ανακοινώθηκε ο Πανάγου

Newsroom
Πανάγου

bet365

Τον 25χρονο δεξιό μπακ, Κωνσταντίνο Πανάγου ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζει την ενίσχυσή του, με τον Κωνσταντίνο Πανάγου να αποτελεί το τελευταίο απόκτημα της ομάδας. Ο 25χρονος δεξιός μπακ ξεκίνησε την καριέρα του από τον Παναιτωλικό, πέρασε από τα τμήματα υποδομών του Ολυμπιακού και στη συνέχεια δοκίμασε στην Κ23 της Νότιγχαμ Φόρεστ. Επέστρεψε στην Ελλάδα για την Καλαμάτα, μετά μετακόμισε στον Ηρακλή και τώρα του παρουσιάζεται η ευκαιρία της Stoiximan Super League.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα για τον Πανάγου:

«Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την απόκτηση του Κωνσταντίνου Πανάγου.

Ο 25χρονος δεξιός μπακ γεννήθηκε στις 11 Ιουνίου του 1998 στην Αθήνα. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Παναιτωλικού και το καλοκαίρι του 2016 έγινε μέλος της Κ-20 του Ολυμπιακού. Μετά από δύο χρόνια παρουσίας, την σεζόν 2018-19 μετακόμισε με την μορφή δανεισμού στην U 23 της Νότιγχαμ Φόρεστ. Την επόμενη χρονιά επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό της Καλαμάτας με την οποία είχε τρεις συμμετοχές. Το 2021 ανηφόρησε στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Ηρακλή όπου αποτέλεσε βασικό στέλεχος έχοντας 46 συμμετοχές.

 

Ο Κωνσταντίνος Πανάγου είναι διεθνής με την Εθνική Νέων.

Ο Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ τον καλωσορίζει στην οικογένεια του και του εύχεται κάθε επιτυχία».

Στις πρώτες του δηλώσεις στο pasgiannina.gr ανέφερε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου και αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι πως θα δώσω το 100% ώστε μαζί με τους συμπαίκτες μου να πετύχουμε τους στόχους μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα