Ολυμπιακός - μεταγραφές: «3 εκατ. ευρώ για τον Μπάμπιτς», λένε οι Ισπανοί

Μπάμπιτς

bet365

Τον Σέρβο στόπερ της Αλμερία, Σρνταν Μπάμπιτς, θέλει ο Ολυμπιακός με τους Ισπανούς να υποστηρίζουν ότι έχει γίνει πρόταση στην Αλμερία ύψους 3.000.000 ευρώ.

Η Diario del Almeria φέρνει στο φως της δημοσιότητας πρόταση ύψους 3.000.000 ευρώ από τον Ολυμπιακό στην Αλμερία για τον Μπάμπιτς. Ωστόσο, όπως τονίζεται, ο ισπανικός σύλλογος δεν είναι ικανοποιημένος και θέλει περισσότερα.

Μετά τους Ιμπόρα και Κίνι, η ισπανική αγορά παραμένει στο... επίκεντρο των κινήσεων στο Λιμάνι - όπως είναι εξάλλου λογικό με τους Κορδόν και Μαρτίνεθ να εμπιστεύονται τη χώρα που έχουν δουλέψει με τεράστια επιτυχία.

Μάλιστα, έχει γραφτεί πως η Αλμερία ζήτησε 10.000.000 ευρώ από την Κρίσταλ Πάλας πριν λίγες μέρες για τον 27χρονο διεθνή κεντρικό αμυντικό.

Ο Μπάμπιτς μετρά στην καριέρα του 82 συμμετοχές με 7 γκολ και 2 ασίστ με τον Ερυθρό Αστέρα. Στην Αλμερία έχει παίξει σε 74 ματς με 4 γκολ, ενώ έχει παίξει σε Βοϊβοντίνα (38 ματς, 1 γκολ, 1 ασίστ), Ρεάλ Σοσιεδάδ (31 ματς, 3 γκολ), Φαμαλικάο (29 ματς, 1 γκολ, 2 ασίστ). Την περσινή σεζόν κατέγραψε με την Αλμερία 34 ματς και 3 γκολ γκολ με μόλις 5 κίτρινες.

Ο Μπάμπιτς εν δράσει:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα