ΠΑΟΚ-Μεταγραφές: Το «θα δούμε» του Πέλκα και ο ΠΑΟΚ που αρχίζει να… αχνοφαίνεται

ΠΑΟΚ-Μεταγραφές: Το «θα δούμε» του Πέλκα και ο ΠΑΟΚ που αρχίζει να… αχνοφαίνεται

Ο Δημήτρης Πέλκας με τη φανέλα του ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2020

bet365

Ο Δημήτρης Πέλκας για πρώτη φορά στην καριέρα του δεν έχει ομάδα τέτοια εποχή, με τον ΠΑΟΚ τις τελευταίες ημέρες να συζητάει μαζί του πιο έντονα το ενδεχόμενο επιστροφής στην Τούμπα.

Ο Δημήτρης Πέλκας κυκλοφορεί «ελεύθερος κι ωραίος» στη Χαλκιδική, όπου βρίσκεται το καλοκαίρι πραγματοποιώντας ατομικές προπονήσεις, καθώς για πρώτη φορά στην καριέρα του είναι χωρίς ομάδα τέτοια εποχή.

Ο Έλληνας διεθνής μεσοεπιθετικός είναι ελεύθερος, μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου του με τη Φενερμπαχτσέ, έχει δεχθεί προτάσεις από αρκετές Τουρκικές ομάδες, αλλά φαίνεται πως περιμένει τον ΠΑΟΚ.

Ούτε οι «ασπρόμαυροι» έχουν βγάλει από το μυαλό τους τον Πέλκα, ούτε ο Πέλκας αποκλείει την επιστροφή του στην Τούμπα ύστερα από τρία χρόνια παρουσίας στο εξωτερικό. Προς το παρόν, πάντως, είμαστε στο «θα δούμε, τίποτα δεν έχει τελειώσει», που έβγαλε προς τα έξω ο 29χρονος ποδοσφαιριστής ακούγοντας την (επίσημη) πρόταση του «Δικεφάλου».

Το τελευταίο διάστημα, όντως, έγινε μια προσπάθεια προσέγγισης, ο ΠΑΟΚ έκανε ένα βήμα μπροστά, ωστόσο διαπιστώθηκε μια απόσταση, την οποία δεν τη λες μεγάλη, δε τη λες και μικρή… Το οικονομικό παραμένει το βασικό ζητούμενο που θα πρέπει οι δύο πλευρές να τα βρουν, για το αγωνιστικό δεν έχουν σχεδόν τίποτα να συζητήσουν.

Στα 29 προς 30 ο Πέλκας βρίσκεται στην πιο ώριμη φάση της καριέρας του, δεν χρειάζεται να του πει κανείς τίποτα για το τι εστί ΠΑΟΚ, ξέρει απέξω κι ανακατωτά τον μικρόκοσμο πέριξ της Μικράς Ασίας, έχει μεγαλώσει ποδοσφαιρικά μαζί του, γνωρίζει τα αποδυτήρια και τη δεδομένη στιγμή θεωρείται ιδανική λύση για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει εκφραστεί και στον ίδιο θετικά, δε λέει «όχι» στο ενδεχόμενο να συνεργαστεί εκ νέου μαζί του, ξέρει τι μπορεί να πάρει από εκείνον, πράγματα που τα γνωρίζει πολύ καλά και ο Γιώργος Τσονάκας, γυμναστής αποκατάστασης, επί χρόνια δίπλα στον Ρουμάνο προπονητή και από πέρσι το καλοκαίρι κουμπάρος του Πέλκα.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα