Προετοιμασία Ολυμπιακού: Η προπόνηση πριν το τελευταίο φιλικό επί αυστριακού εδάφους, ξανά κινήθηκε ατομικά ο Ινμπόμ (vids) 

Προετοιμασία Ολυμπιακού: Η προπόνηση πριν το τελευταίο φιλικό επί αυστριακού εδάφους, ξανά κινήθηκε ατομικά ο Ινμπόμ (vids) 

Ο Μαρτίνεθ

bet365

Οι παίκτες του Μαρτίνεθ στον Ολυμπιακό δούλεψαν και το πρωί της Τρίτης κάτω από αρκετά ανεβασμένες θερμοκρασίες στην Αυστρία. ΑΥΣΤΡΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Προτελευταία ημέρα παρουσίας του Ολυμπιακού στην Αυστρία και το πρωινό πρόγραμα είχε ασκήσεις χωρίς αλλά και με μπάλα και με έμφαση σε κυκλοφορία, σωστή μετάβαση της μπάλας, πίεση και τελειώματα.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Αυστρία με την υποστήριξη της Novibet.

Οι 24 από τους 25 παίκτες της αποστολής του Μαρτίνεθ μετείχαν στο προπονητικό πρόγραμμα των Πειραιωτών. Χωριστά δούλεψε ξανά ο Ινμπόμ λόγω του προβλήματος με τη μέση του, κάτι που σημαίνει πως θα προφυλαχθεί από το φιλικό με τη Σαμπάχ στο Κεμάτεν στη 1 το μεσημέρι της Τετάρτης. Και από εκεί και πέρα η φουλ επάνοδός του θα κρίνεται από την καθημερινή του κατάσταση.

Σε επίπεδο ασκήσεων το τεχνικό επιτελείο ζητούσε διαρκώς ένταση, σωστές πάσες αλλά και καλή πίεση από τις μετέχουσες υποομάδες. Επίσης ξανά οι ασκήσεις της κυκλοφορίας είχαν παίκτες - μπαλαντέρ στα άκρα που 'μοίραζαν' τη μπάλα προς το κέντρο. Ο Ιμπόρα πάντως έδειχνε ξεκάθαρα την ποιότητά του και στο πως έδινε τη μπάλα και στο πως έδινε κατευθύνσεις στους συμπαίκτες του.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα