Παναθηναϊκός: Παρουσία Αλαφούζου η συνεδρίαση της ΕΠΟ για τα στημένα παιχνίδια

Παναθηναϊκός: Παρουσία Αλαφούζου η συνεδρίαση της ΕΠΟ για τα στημένα παιχνίδια

Newsroom
alafouzos

bet365

Ο Γιάννης Αλαφούζος μετά τις δύο επιστολές που έστειλε χθες και σήμερα στην ΕΠΟ, εδώσε και το παρών στην συνεδρίαση της ΕΕΠ που είχε ως θέμα την υπόθεση των στημένων αγώνων.

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος μετά τις επιστολές που απέστειλε το βράδυ της Τετάρτης και το πρωί της Πέμπτης στην ΕΠΟ βρέθηκε στην σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ όπου τέθηκε προς συζητήση μεταξύ άλλων και το θέμα των επιστολών του, αλλά η υπόθεση των στημένων αγώνων.

Το παρών στην συγκεκριμένη συνεδρίαση πέραν από κείνον, έχουν δώσει και ο διευθύνων σύμβουλος και αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, ο διευθύνων σύμβουλος και αντιπρόεδρος της ΑΕΚ, Γιώργος Κοσμάς, αλλά και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, οι οποίοι παρευρίσκονται εκεί λόγω της ιδιότητάς τους ως μέλης της Επιτροπής.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα