Άρης: Οστικό οίδημα έδειξε η μαγνητική του Μπράμπετς

Άρης: Οστικό οίδημα έδειξε η μαγνητική του Μπράμπετς

Newsroom
Ο Μπράμπετς του Άρη

bet365

Ο στόπερ του Άρη, Γιακούμπ Μπράμπετς γλίτωσε τα χειρότερα μετά τον τραυματισμό του στο χθεσινό φιλικό με τον Εθνικό Άχνας και θα χάσει σίγουρα το πρώτο ματς με την Αραράτ.

Όπως έγινε γνωστό από τη μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε, ο Μπράμπετς έχει υποστεί οστικό οίδημα στην κνήμη και ξεκίνησε θεραπεία. Αυτό σημαίνει πως ο Τσέχος αμυντικός θα χάσει δεδομένα το πρώτο ματς του Άρη με την Αραράτ στην Αρμενία και «παίζεται» αν θα προλάβει τη ρεβάνς για τον δεύτερο προκριματικό του Conference League. Γι' αυτό είναι ανοικτό το αν θα δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα των κίτρινων.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Άρη αναφέρει:

Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ (ενδυνάμωση στο γυμναστήριο και αγωνιστικά παιχνίδια με στόχο την αερόβια βάση).

Ο Χουλιάν Κουέστα ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα.

Αύριο, Σάββατο, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα έχουν ρεπό. Στις προπονήσεις θα επιστρέψουν το πρωί της Κυριακής (23/07) στο «Δασυγένειο».

* Ο Γιακούμπ Μπράμπετς, που τραυματίστηκε στο χθεσινό φιλικό με τον Εθνικό Άχνας και αντικαταστάθηκε, υποβλήθηκε σήμερα σε αξονική και μαγνητική τομογραφία.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων, ο διεθνής Τσέχος αμυντικός υπέστη οστικό οίδημα στην κνήμη και ξεκίνησε πρόγραμμα θεραπείας.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα