Ολυμπιακός: Οι επικείμενες αποχωρήσεις τριών παικτών και η αναζήτηση και για εξτρέμ

Ολυμπιακός: Οι επικείμενες αποχωρήσεις τριών παικτών και η αναζήτηση και για εξτρέμ

Ο Μπουτούτσι

bet365

Στον Ολυμπιακό διαφαίνεται ένα πρώτο... κύμα αποχωρήσεων από το ρόστερ με τρεις δυνατούς υποψηφίους και παράλληλα μία έξτρα μεταγραφική αναζήτηση.

Δεν είναι δα και κάποια εξέλιξη που δεν φαινόταν ή δεν είχε καταγραφεί ωστόσο πρακτικά σημαίνει και τη μείωση του αριθμού του ρόστερ του Ολυμπιακού σε σχέση πάντα με την αποστολή της Αυστρίας. Ο λόγος για 3 επικείμενες αποχωρήσεις από τον Ολυμπιακό και ειδικότερα των Μπουτούτσι, Ζινερνάγκελ και Πέπε.

Ο Κοσοβάρος εξτρέμ με τον Δανό μεσοεπιθετικό και τον Πορτογάλο χαφ πολύ δύσκολα θα βρουν χώρο στο ρόστερ των Πειραιωτών για του χρόνου οπότε θα πρέπει να βρεθούν ομάδες για αυτούς. Η δε αποχώρηση του Μπουτούτσι - ανεξάρτητα από το ότι δεν είχε ποτέ βασικό ρόλο στην ομάδα - ενισχύει και το στοιχείο της έξτρα αναζήτησης για εξτρέμ. Μία θέση στην οποία επίσης θα ενισχυθεί προσεχώς ο Ολυμπιακός.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα