Πανσερραϊκός: Φιλική νίκη κόντρα στον Εθνικό Άχνας

Πανσερραϊκός

bet365

Ο Πανσερραϊκός στο ανεπίσημο ντεμπούτο του Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο της ομάδας νίκησε τον Εθνικό Άχνας της πρώτης κατηγορίας της Κύπρου, με 1-0.

Ο Πανσερραϊκός στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την σεζόν της επιστροφής στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου νίκησε τον Εθνικό Άχνας στην Πτολεμαΐδα με 1-0. Ο αγώνας ήταν προπονητικού χαρακτήρα και είχε διάρκεια δύο ημίωρα.

Ο Πάμπλο Γκαρσία στο ανεπίσημο ντεμπούτο του στον πάγκο των Λιονταριών έδωσε χρόνο συμμετοχής στην πλειοψηφία των διαθέσιμων ποδοσφαιριστών. Οι Σερραίοι είχαν ευκαιρίες με τους Μπαΐροβιτς και Στίνα, δοκάρι με τον Σοφιανό και εν τέλει ο Μούργος στο 45′ με πλασέ μέσα από την περιοχή πέτυχε το γκολ που «χώρισε» τις δυο ομάδες.

Εκτός έμειναν ο Κατσικάς λόγω ίωσης και οι Μορέιρα, Γούλερι που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Πανσερραϊκός (Πάμπλο Γκαρσία): Χοβάν(31′ Τσομπανίδης)(45′ Τσιλιγγίρης) Ντανκερλάι(31′ Δεληγιαννίδης), Πηλέας(31′ Τσαγκαλίδης), Αυλωνίτης(31′ Γκοτζαμανίδης), Καρασαλίδης(31′ Πεταυράκης), Θυμιάνης(46′ Σταϊκος), Σταϊκος (31′ Οικονόμου) Μασκανάκης(31′ Σοφιανός) Τομάς(31′ Μούργος), Μπαιροβιτς, Παπαβασιλείου(31′ Στίνα).

@Photo credits: panserraikosfc.gr

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα