Αλεξανδρόπουλος: Συνεχίζει να είναι αρνητικός στην προοπτική του Ολυμπιακού λένε οι Πορτογάλοι

alexandropoulos

bet365

Σύμφωνα με πορτογαλικό δημοσίευμα, ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις επαφές με τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο, όμως εκείνος διατηρεί την αρνητική του στάση.

Η «Record» αποκάλυψε πως ο Ολυμπιακός συνέχισε τις συζητήσεις με τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο, όμως εκείνος δεν θέλει να μπει σε διαπραγματεύσεις με τους «ερυθρόλεκους» απογοητεύοντας τον προπονητή της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Ρούμπεν Αμορίμ, ο οποίος περιμένει να συγκεντρώσει χρήματα από τις πωλήσεις, προκειμένου να ενισχύσει το σύνολο των «λιονταριών».

Ο 21χρονος Έλληνας κεντρικός μέσος συνεχίζει να μην θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα θέλοντας να συνεχίσει την καριέρα του σε μία ομάδα σε μία πιο ανταγωνιστική λίγκα ενώ, αν τελικά αποφάσιζε να επιστρέψει στην Ελλάδα, δεν θα ήθελε αυτό να συμβεί για λογαριασμό του μεγάλου αντιπάλου του Παναθηναϊκού, της ομάδας στις ακαδημίες της οποίας ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και με την οποία διατηρεί ιδιαίτερο δέσιμο.

Υπενθυμίζουμε πως έχουν υπάρξει δημοσιεύματα για ενδιαφέρον και των Νις, Στρασμπούργκ, Φέγενορντ, Κοπεγχάγη και ΑΕΚ για τον Έλληνα μέσο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα