Ολυμπιακός: Με Φρέιρε και Μαντί Καμαρά η αποστολή για Σκωτία και Αγγλία

Ολυμπιακός: Με Φρέιρε και Μαντί Καμαρά η αποστολή για Σκωτία και Αγγλία

Καμαρά

bet365

Με το τελευταίο απόκτημά του, Νικολάς Φρέιρε αλλά και τον Μαντί Καμαρά, στην αποστολή του θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός για Σκωτία και Αγγλία στο πλαίσιο των φιλικών με Ρέιτζερς και Νόριτς.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τα δύο φιλικά που θα δώσει σε Σκωτία και Αγγλία με Ρέιντζερς (26/7, 21:45) και Νόριτς (29/7, 17:00), αντίστοιχα.

Μετά το τέλος της προπόνησης της Τρίτης (25/7), που έγινε στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, ο κ. Ντιέγκο Μαρτίνεθ έκανε γνωστή την αποστολή, στην οποία έχουν προστεθεί οι Φρέιρε, αλλά και ο Μαντί Καμαρά, του οποίου το μέλλον στην ομάδα, καθώς παραμένει ανοιχτό το αν θα παραχωρηθεί ή όχι - αυτό θα εξαρτηθεί από το αν ικανοποιηθεί η ομάδα.

Η αποστολή του Ολυμπιακού:

Αγκιμπού Καμαρά, Ανδρούτσος, Ουσ. Μπα, Μπουχαλάκης, Καρβάλιο, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Φρέιρε, Ιμπόρα, Χουάνγκ, Μαντί Καμαρά, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδούδης, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Κίνι, Ραμόν, Ρέτσος, Ροντινέι, Τζολάκης, Βρουσάι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα