Super League: Ο Οικονόμου συναντήθηκε με τον Μαρινάκη για την ολιστική μελέτη και την επαγγελματική διαιτησία

Newsroom
Ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιάννης Οικονόμου

bet365

Συνάντηση του υφυπουργού αθλητισμού, Γιάννη Οικονόμου με τον πρόεδρο της Λίγκας, Βαγγέλη Μαρινάκη όπου τέθηκαν επί τάπητος τα θέματα της ολιστικής μελέτης, της επαγγελματικής διαιτησίας και του ποσοστού που καταβάλλουν οι ομάδες για τα συμβόλαια.

Συνέχεια στις συναντήσεις του με τους αθλητικούς φορείς έδωσε ο Γιάννης Οικονόμου, ο οποίος συναντήθηκε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και την Κάτια Κοξένογλου από πλευράς Λίγκας.

Στο τραπέζι έπεσαν τα ζητήματα της ολιστικής μελέτης, της επαγγελματικής διαιτησίας και της μείωσης της φορολογίας στα συμβόλαια.

Το Δελτίο Τύπου του Υπουργείου αναφέρει:

«Συνεχίζοντας τις επαφές του με Ομοσπονδίες και Φορείς του ελληνικού αθλητισμού, ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, κ. Γιάννης Οικονόμου, συναντήθηκε σήμερα, στο Υπουργείο Αθλητισμού, με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. της Super League 1, κ. Ευάγγελο Μαρινάκη, και την Αναπληρώτρια Πρόεδρο, κ. Κάτια Κοξένογλου.

 

Το Προεδρείο της Super League 1 έθεσε τα θέματα της επαγγελματικής διαιτησίας, της ουσιαστικής εφαρμογής της Ολιστικής Μελέτης, της μείωσης των ποσοστών συμβολαίων που υποχρεούται να καταβάλλει η Λίγκα και των φορολογικών δεικτών.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού επεσήμανε ότι χρειάζεται να γίνουν πολλά βήματα στην κατεύθυνση αναβάθμισης του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η Κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να λειτουργεί τόσο ως εγγυητής της πορείας αυτής όσο και ως καταλύτης θετικών εξελίξεων, ιδιαίτερα στα πεδία αντιπαράθεσης· πάντοτε εντός του πλαισίου που ορίζουν οι εθνικοί νόμοι και οι διεθνείς συμβάσεις, με γνώμονα τη διαφάνεια, τη νομιμότητα και το ευ αγωνίζεσθαι».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα