Λαμία μεταγραφές: Πυροδοτεί τη «βόμβα» με τον Καρλίτος

καρλιτος

bet365

Σε μία τεράστια μεταγραφική κίνηση προχωράει η Λαμία καθώς έχει έρθει σε συμφωνία με τον Καρλίτος για την απόκτησή του.

Από το βράδυ της Πέμπτης (27/07) η Λαμία είχε προαναγγείλει ότι προχωράει σε μία μεταγραφική έκπληξη για την ομάδα, ξεσηκώνοντας τους οπαδούς του συλλόγου και αυτή η... βόμβα ακούει στο όνομα του Καρλίτος.

Ο 33χρονος φορ είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Ελλάδα έπειτα από μία σεζόν όπου αγωνίστηκε στη Λέγκια Βαρσόβιας ώστε να ανεβάσει το επίπεδο για το κλαμπ της Φθιώτιδας.

Ο Ισπανός επιθετικός είναι μία περίπτωση που άφησε αρκετά καλές εντυπώσεις με τη φανέλα του Παναθηναϊκού όπου μέτρησε 18 γκολ και 6 ασίστ σε 70 συμμετοχές σε όλες τις διοργαμώσεις ενώ έχει κάνει εξαιρετική πορεία στην Πολωνία με Βίσλα Κρακοβιάς και Λέγκια Βαρσοβίας.

Στην τελευταία επέστρεψε πέρσι και φέτος το καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος για να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Αν και όλα έδειχναν τις τελευταίες μέρες ότι ο Καρλίτος θα επιστρέψει στην Ισπανία για την Ελντένσε της Β' κατηγορίας, εν τέλει η μεταγραφή του εκεί «χάλασε» σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των Ισπανών την Πέμπτη (27/07).

Η Λαμία είχε στη λίστα της τον Ισπανό επιθετικό αλλά το συμβόλαιο του ήταν αρκετά υψηλό και χρειαζόταν μία υπέρβαση για να πειστεί να φορέσει τα χρώματα του κλαμπ. Τελικά, με κινήσεις των ανθρώπων της ομάδας, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής είπε το «ναι» και η μεταγραφή έχει μπει στην τελική ευθεία καθώς απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα