ΠΑΣ Γιάννινα: Επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα ο Μπάλαν

Newsroom
Η προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Ο επιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Κλαούντιου Μπάλαν μπήκε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Πολωνία.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα στη Βάρκα της Πολωνίας και την Παρασκευή (28/7) το μενού είχε διπλή προπόνηση, ενόψει του σαββατιάτικου (16:30) φιλικού με την Κρακοβία.

Ο Μπάλαν που δεν συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα τις προηγούμενες μέρες, προπονήθηκε κανονικά το πρωί και επέστρεψε στη διάθεση του Θανάση Στάικου.

Το πρωινό πρόγραμμα ήταν αφιερωμένο στην αμυντική τακτική, για να ακολουθήσει παιχνίδι κατοχής δέκα εναντίον δέκα όσο κι έντεκα εναντίον έντεκα.

Το απόγευμα το πρόγραμμα είχε παιχνίδια ρόντο και στη συνέχεια ταχύτητες, αλλά και παιχνίδια σε μικρό χώρο, ενώ στο τέλος δόθηκε έμφαση στις στατικές φάσεις, σε σέντρες με τελειώματα και σουτ έξω από την περιοχή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα