ΑΕΚ μεταγραφές: «Παραμένει προτεραιότητα για τη Λανς ο Λιβάι Γκαρσία»

ΑΕΚ μεταγραφές: «Παραμένει προτεραιότητα για τη Λανς ο Λιβάι Γκαρσία»

Newsroom
Ο Λιβάι Γκαρσία στο φιλικό με τον Βόλο

bet365

Στη Γαλλία αναφέρονται στο ενδιαφέρον της Λανς για τον επιθετικό της ΑΕΚ, Λιβάι Γκαρσία που παραμένει ψηλά στη λίστα της γαλλικής ομάδας, όπως τονίζουν.

Η ΑΕΚ έχει ήδη απορρίψει την πρόταση των 21,5 εκατ. ευρώ της Λανς για τον Λιβάι Γκαρσία με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να έχει μεταφέρει στον ποδοσφαιριστή την επιθυμία να του ανανεώσει το συμβόλαιο με αποδοχές που θα φτάνουν το 1 εκατ. ευρώ ετησίως.

Η Λανς μετά την απόρριψη της πρότασής της διατηρεί «ζεστό» το ενδιαφέρον της για τον Λιβάι Γκαρσία, όπως αναφέρουν στη Γαλλία, με ρεπόρτερ του Footmercato να επισημαίνει πως για τον γαλλικό σύλλογο η περίπτωση του 25χρονου φορ από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο παραμένει προτεραιότητα, παρότι εξακολουθεί να είναι πολύπλοκη.

Μένει να φανεί αν η Λανς επανέλθει το επόμενο διάστημα με νέα βελτιωμένη πρόταση και σε τι επίπεδα θα κυμαίνεται αυτή οικονομικά. Η ΑΕΚ φυσικά δεν πρόκειται να ρίξει τις απαιτήσεις της, με τον Λιβάι Γκαρσία να είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του με την Ένωση και στα ευρωπαϊκά ματς που έρχονται με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ για τα προκριματικά του Champions League.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα