Ολυμπιακός μεταγραφές: Έφτασε στην Αθήνα ο Κένεντι

Ολυμπιακός μεταγραφές: Έφτασε στην Αθήνα ο Κένεντι

οσφπ

bet365

Το βράδυ του Σαββάτου ο Κένεντι προσγειώθηκε στην Αθήνα ώστε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Κένεντι καθώς αναμένεται να είναι το επόμενο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού για το φετινό καλοκαίρι, ενισχύοντας τη θέση του εξτρέμ.

Αν και αρχικά η άφιξη του στην Αθήνα με απευθείας πτήση από τη Μαδρίτη ήταν προγραμματισμένη για τις 19:40, εν τέλει ο 27χρονος ποδοσφαιριστής πάτησε σε ελληνικό έδαφος λίγο μετά τις 20:50.

Ο ίδιος θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους «ερυθρολεύκους» ώστε να τεθεί στις υπηρεσίες του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Να θυμίσουμε ότι ο Βραζιλιάνος θα παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο από τη Βαγιαδολίδ ενώ υπάρχει και οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Οι πρώτες του δηλώσεις ήταν: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Θα μπορούμε να πούμε περισσότερα αύριο».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον Ντιέγκο Μαρτίνεθ και τη μεταξύ τους συνεργασία: «Έχω συνεργαστεί με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Είχα μία καλή συνεργασία και καλή εμπειρία και ελπίζω να επαναληφθεί».

οσφπ

οσφπ

οσφπ

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα