Λιβάι Γκαρσία: Η... εμμονή της Λανς και η αμετακίνητη στάση της ΑΕΚ

Λιβάι Γκαρσία: Η... εμμονή της Λανς και η αμετακίνητη στάση της ΑΕΚ

Ο Λιβάι Γκαρσία με τον Τσούμπερ στο φιλικό της ΑΕΚ

bet365

Η Λανς φαίνεται πως δεν έχει... μάτια για άλλον φορ, τη στιγμή όμως που η ΑΕΚ δεν πρόκειται να ενδώσει ούτε σε παιχνίδια τακτικής, ούτε να βγει εκτός των δικών της όρων στην υπόθεση.

Η Λανς από τη στιγμή που πούλησε τον Λοΐς Οπεντά στη Λειψία έναντι 43 εκατ. ευρώ φαίνεται να έχει... εμμονή με τον Λιβάι Γκαρσία καθώς εδώ και δύο εβδομάδες το όνομα του 25χρονου φορ της ΑΕΚ φιγουράρει καθημερινά στο ρεπορτάζ της γαλλικής ομάδας. Κι αυτό διότι ο επιθετικός από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο παραμένει πάντα πολύ ψηλά στη λίστα της Λανς, παρά την άρνηση της Ένωσης στην πρόταση των 21,5 εκατ. ευρώ.

Σημερινό ρεπορτάζ της Equipe επισημαίνει ξανά ότι για τη Λανς ο Λιβάι Γκαρσία αποτελεί προτεραιότητα, τονίζοντας όμως ότι για την περίπτωσή του είναι διατεθειμένη να περιμένει μέχρι τις 15 Αυγούστου χωρίς να σκοπεύει να υπερβεί τα 20 εκατ. ευρώ. Διαφορετικά θα στραφεί σε εναλλακτικές. Εφόσον αυτό το ποσό αφορά εξ ολοκλήρου το deal και όχι το 60% που κατέχει η ΑΕΚ, όπως γίνεται αντιληπτό, η Ένωση δεν θα ενέδιδε. Κάτι που επιβεβαιώθηκε άλλωστε και από την πρόταση που απορρίφθηκε.

Στη συνάντηση που είχε προ διαστήματος ο Δημήτρης Μελισσανίδης με τον Λιβάι Γκαρσία είχε εξηγήσει στον 25χρονο φορ από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο τα δεδομένα της πρότασης που απέρριψε, τους λόγους που το έκανε αυτό, γνωστοποιώντας του και το νέο συμβόλαιο που θέλει να του προσφέρει με αυξημένες αποδοχές. Η Λανς από εκείνη τη χρονική στιγμή μέχρι σήμερα δεν επανήλθε με κάποια νέα πρόταση, κάτι που θα μπορούσε να συμβεί βέβαια το επόμενο διάστημα καθώς τα ρεπορτάζ από τη Γαλλία επιμένουν.

Η στάση της ΑΕΚ πάνω στο θέμα φυσικά παραμένει αμετακίνητη. Οι κιτρινόμαυροι δεν πρόκειται να υποχωρήσουν σε παιχνίδια τακτικής, ούτε να παρεκκλίνουν από τους όρους που έχουν θέσει πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα. Την ίδια στιγμή ο Λιβάι είναι φυσικά συγκεντρωμένος μαζί με την υπόλοιπη ομάδα ενόψει των δύο πολύ σημαντικών αναμετρήσεων για τα προκριματικά του Champions League κόντρα στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα