Ολυμπιακός μεταγραφές: Η προσθήκη του Κένεντι φέρνει σε πρώτο πλάνο την ενίσχυση με φορ και αριστερό μπακ (vid)

Ολυμπιακός μεταγραφές: Η προσθήκη του Κένεντι φέρνει σε πρώτο πλάνο την ενίσχυση με φορ και αριστερό μπακ (vid)

οσφπ

bet365

Η προσθήκη του Κένεντι στο «παζλ» του ρόστερ, φέρνει σε πρώτο πλάνο για τον Ολυμπιακό την απόκτηση ενός φορ αλλά και τον αντικαταστάτη του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ.

Όσο περνάει ο καιρός, όλο και περισσότερο κλείνουν οι... τρύπες στο ρόστερ του Ολυμπιακού με τον Κορδόν και τους συνεργάτες του να σαρώνουν την αγορά για να βρουν τις κατάλληλες περιπτώσεις για τον Μαρτίνεθ.

Μετά την απόκτηση του Νικολάς Φρέιρε που έκανε και ανεπίσημο ντεμπούτο κόντρα στη Νόριτς, οι «ερυθρόλευκοι» φούλαραν για την απόκτηση ενός από τους δύο εξτρέμ που θέλουν να προσθέσουν στο δυναμικό τους.

Ο Κένεντι ήταν ο εκλεκτός του Ισπανού προπονητή και πλέον η μεταγραφή του έχει μπει στην τελική ευθεία καθώς βρίσκεται στην Ελλάδα από το βράδυ του Σαββάτου (29/07). Μία ακόμα περίπτωση που γνωρίζει ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ από τη Γρανάδα.

Έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» στρέφονται στον φάκελο του φορ, όπου προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς για να καλυφθεί και εκείνο το κενό. Αυτή τη στιγμή στο ρόστερ υπάρχει μόνο ο Ελ Αραμπί και ο Μαρτίνεθ δοκίμασε τον Μασούρα στην κορυφή της επίθεσης απέναντι στη Νόριτς, όμως η ανάγκη για παίκτη στη συγκεκριμένη θέση ήταν ολοφάνερη.

Στο στρατόπεδο των Πειραιωτών έχουν προχωρήσει τις διαδικασίες και βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με ποδοσφαιριστές που έχουν ξεχωρίσει στη λίστα τους ενώ πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι υπήρξε επίσημη πρόταση στον Μπορέ της Άιντραχτ. Πάντως δεν είναι ο μοναδικός που κοιτούν στον Ολυμπιακό.

Από εκεί και πέρα, η υπόθεση του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ έχουν επισπεύσει τις διαδικασίες για να βρεθεί ο αντικαταστάτης του για το αριστερό άκρο της άμυνας καθώς ο ποδοσφαιριστής υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα πριν το ματς με τη Ρέιντζερς και τέθηκε εκτός ομάδας.

Εφόσον κλείσουν οι δύο παραπάνω υποθέσεις (που προηγούνται στο πλάνο), ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για να αποκτήσει και 2ο στόπερ για παρτενέρ του Φρέιρε στο κέντρο της άμυνας και έπειτα για χαφ και 2ο εξτρέμ.

Από αυτές τις περιπτώσεις, ο φορ, ο αριστερός οπισθοφύλακας και ο 2ος στόπερ θα είναι παίκτες που θα έχουν βασικό ρόλο στα πλάνα του Μαρτίνεθ.

Συνοψίζουμε τις θέσεις όπου ο Ολυμπιακός θέλει ενίσχυση:

  • Φορ
  • Αριστερό ακραίο μπακ
  • 2ο εξτρέμ
  • Χαφ (εξαροοκτάρι)
  • 2ο στόπερ
@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα