Κηφισιά: Φιλική νίκη επί της Φρανκ Μποράν, ανεπίσημο ντεμπούτο για Μποτία και Ιπαλίμπο

Κηφισιά: Φιλική νίκη επί της Φρανκ Μποράν, ανεπίσημο ντεμπούτο για Μποτία και Ιπαλίμπο

Μποτία

bet365

Η Κηφισιά επικράτησε σε φιλική αναμέτρηση κόντρα στην βελγική Φρανκ Μποράν με 2-0. Έκαναν ανεπίσημο ντεμπούτο ο Αλμπέρτο Μποτία και ο σκόρερ Τζακ Ιπαλίμπο.

Η Κηφισιά στο τρίτο της φιλικό και δεύτερο επί ολλανδικού εδάφους πήρε την πρώτη της νίκη, καθώς επικράτησε της Φρανκ Μποράν της δεύτερης κατηγορίας του Βελγίου με 2-0. Το ανεπίσημο ντεμπούτο τους έκαναν τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα Αλμπέρτο Μποτία και Τζακ Ιπαλίμπο, οι οποίοι πέρασαν ως αλλαγή στο 60'.

Ο Νιγηριανός αμυντικός χαφ στο πρώτο του ματς άνοιξε το σκορ με κεφαλιά και στο 76' ο Τεττέι με σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Για διαφορετικoύς λόγους δεν αγωνίστηκαν οι βασικοί στο προηγούμενο παιχνίδι Πάνος Πρίτσας και Λούκα Τσάπαν, όπως και οι τερματοφύλακες Γιάννης Νικοπολίδης και ο Θοδωρής Αντωνόπουλος.

Ο Γιάννης Αναστασίου παρέταξε την ομάδα του με 4-2-3-1, όπως είχε κάνει και στην ισοπαλία με την Ουτρέχτη, με κάποιες διαφοροποιήσεις σε πρόσωπα και ρόλους. Ο Κρίστινσον ήταν στην εστία, Σάκιτς και Παρράς στα δυο άκρα της άμυνας, ενώ ο Αντούνες χρησιμοποιήθηκε στο κέντρο της άμυνας ως παρτενέρ του Βαφέα. Παπασάββας και Πέιος ήταν τα δυο αμυντικά χαφ. Μασούρας, Νίνης και Αντερέγκεν αποτέλεσαν την μεσοεπιθετική τριάδα πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Οζέγκοβιτς.

Την Τρίτη (1/8) οι ποδοσφαιριστές θα έχουν ρεπό και από την Τετάρτη (2/8) επιστρέφουν στις διπλές προπονήσεις. Το τελευταίο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους είναι στις 4 Αυγούστου κόντρα στην Γκόου Αχέντ Ινγκλς.

Κηφισιά (Γιάννης Αναστασίου): Κρίστινσον (60′ Αναγνωστόπουλος), Σάκιτς (60′ Σμπώκος), Παρράς (60′ Μπαρμπόσα), Βαφέας (60′ Μποτία), Αντούνες (60′ Ιπαλίμπο), Πέιος (46′ Σπίνος), Παπασάββας (60′ Κωνσταντακόπουλος), Μασούρας (75′ Μπάκος), Νίνης (46′ Τεττέι), Αντερέγκεν (75′ Δημοσθενιάδης), Οζέγκοβιτς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα